Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε κουβέντα ο Τσίπρας για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Ούτε κουβέντα ο Τσίπρας για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Ομιλία ενώπιον της Κ.Ο. του Σύριζα έδωσε χθες ο Τσίπρας, προκειμένου να εμφανιστεί ως «άγγελος της κάθαρσης», όμως στην πραγματικότητα αυτό που κατάφερε ήταν να μας πείσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, διατηρώντας την Βουλή ως “πλυντήριο σκανδάλων”.

Σε μία αποστροφή του πομπώδους λόγου του, ο Τσίπρας είπε ότι «μόνο τα αδικήματα που τελέστηκαν κατά την άσκηση καθηκόντων υπουργών παραγράφονται μετά την παρέλευση της σύντομης αποσβεστικής προθεσμίας που προβλέπει το Σύνταγμα» και συνέχισε λέγοντας ότι «μοναδικός αρμόδιος για λογαριασμό της Βουλής, προκειμένου να κρίνει, βάσει της ερμηνείας του νόμου αλλά και των πραγματικών περιστατικών, δεν είναι άλλος από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης».

Ούτε λέξη, βεβαίως, για την κατάργηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών. Πολύ περισσότερο καμία λέξη για την δημόσια πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, η Βουλή να τον καταργήσει με ένα ομόφωνο ψήφισμά της.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Πρέπει να καταργηθεί το άρθρο “περί ευθύνης υπουργών” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kalupsh-tsipra-stous-neodhmokrates-h-boulh-tha-krinei-an-echoun-paragrafei#ixzz570ez7YJi

Exit mobile version