Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά με γοργούς ρυθμούς την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά με γοργούς ρυθμούς την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Ο Κοτζιάς συναντήθηκε αφνιδιαστικά χθες με τον υπουργό Εξωτερικών των σκοπίων Ντιμιτρόφ, μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Η συνάντηση μπορεί να θεωρηθεί ότι σηματοδότησε την εκκίνηση της… διαπραγμάτευσης, αφού ο υπουργός Εξωτερικών παρουσίασε το περιβόητο σχέδιο συμφώνου, το οποίο συνέταξε ο ίδιος με υπηρεσιακούς παράγοντες και αναμένεται να παραδοθεί επισήμως τις επόμενες μέρες στο αναβαπτισμένο “Διεθνή Αερολιμένα Σκοπίων”.

Λίγες ώρες πριν την συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζοραν Ζάεφ βρισκόταν στην Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον νεοσουλτάνο Ερντογάν. Το ονοματολογικό κυριάρχησε στη συνάντηση με την Τουρκία να ανανεώνει την υποστήριξή της στο αίτημα των σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε τις “πολιτικές καλής γειτονίας που ακολουθεί το κράτος των σκοπίων και τη διαδικασία επίλυσης με τη χώρα μας, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι καλό για τα Βαλκάνια και για την ευρωατλαντική προοπτική του. Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ ήταν ιδιαίτερα προκλητικός, παίρνοντας θέση για τις διαπραγματεύσεις: Για το θέμα του ονόματος μίας χώρας αποφασίζει η ίδια η χώρα. Το να ορίζουν άλλες χώρες ποιό θα είναι το όνομα είναι ένα τεράστιο λάθος“, είπε χωρίς να ξεχάσει να αναφερθεί και στα προβλήματα που διέπουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, ο Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, διεμήνυσε ότι είναι ουτοπικό να μην υπάρχει ο όρος “Μακεδονία” στην ονομασία της γειτονικής χώρας, ξεκαθαρίζοντας, έτσι, ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με την προδοσία! Παράλληλα, ο γραφικός Μπουτάρης, άφησε άπαντες άναυδους μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης αφού δήλωσε πως πρέπει και εμείς να αλλάξουμε όνομα στο αεροδρόμιο και στο ΚΤΕΛ, γιατί “οι τουρίστες νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια”, ανοησίες που φρόντισε να επαναλάβει λίγο αργότερα στον ΣΚΑΪ προτείνοντας να ονομαστεί το αεροδρόμιο Μακεδονία “Νίκος Γκάλης”!

Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν ξανά σήμερα Τρίτη, αυτή τη φορά υπό την παρουσία και του Μάθιου Νίμιτς σε συνέχεια των διαβουλεύσεων που πλέον γίνονται επί του οδικού χάρτη που σχεδίασε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας.

Όλα καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα προχωρά χωρίς ενδοιασμούς στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο μόρφωμα των Σκοπίων ολοκληρώνοντας την προδοσία. Υπάρχει ελπίδα αντιστροφής της καταστροφικής αυτής πορείας; Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απέδειξαν πως ο ελληνικός λαός, όχι μόνο δεν θα επιτρέψει την προδοσία, αλλά θα αντιδράσει δυναμικά υιοθετώντας το από 25ετίας σύνθημα της Χρυσής Αυγής.

Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας!

Άγγελος Ιωάννου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-suriza-anel-prochwra-akathekth-sthn-paradosh-tou-onomatos-ths-m#ixzz570ggvkBT

Exit mobile version