Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα θυμήθηκαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για κατάργηση του “νόμου περί ευθύνης υπουργών”

Τώρα θυμήθηκαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για κατάργηση του “νόμου περί ευθύνης υπουργών”

Είδηση που αναπαράχθηκε σχεδόν σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες και ΜΜΕ αποτελεί η πρόταση νόμου που κατέθεσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με την οποία ζητά “κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ποινικής ευθύνης Υπουργών και Υφυπουργών για ποινικά αδικήματα που έχουν τελέσει κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ώστε να λογοδοτούν όπως όλοι οι πολίτες στα κοινά δικαστήρια, χωρίς καμία ανάμιξη της Βουλής“.

Φαίνεται οι πολιτικάντηδες και κυρίως τα παπαγαλάκια τους έχουν επιλεκτική μνήμη και είναι τυφλοί και απολύτως κούφοι στα όσα λέγονται από την πλευρά της Χρυσής Αυγής.

Για όσους λοιπόν νομίζουν ότι οι ΑΝΕΛ έφεραν κάτι καινούριο, θυμίζουμε αρχικά πως η εν λόγω πρόταση αποτελεί πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου και έχει καταγραφεί εδώ και χρόνια στο επίσημο πρόγραμμα του κόμματος.

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο ζήτημα και έχει ζητήσει εδώ και καιρό την αναστολή του επαίσχυντου άρθρου περί ευθύνης υπουργών, το οποίο ξεπλένει τα εγκλήματα του πολιτικού κόσμου.

Για του λόγου το αληθές θυμίζουμε την σχετική περυσινή αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της Βουλής στις 1 Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/twra-thumhthhkan-thn-pagia-thesh-ths-chrushs-aughs-gia-katarghsh-tou-nomou#ixzz570i7dvfs

Exit mobile version