Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Έτσι είναι όταν είσαι ανύπαρκτος! Σκοπιανοί θέλουν το όνομά σου, ο Ερντογαν βγαίνει και λέει ότι θα μας πολεμήσει με καράβια και στρατό και ο δικός σου υπουργός άμυνας είναι εξαφανισμένος! Μωρε καμαρώστε έναν πατριώτη, που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ντύνεται με στολές του Στρατού και όταν εμφανιστούν τα ζόρια δεν υπάρχει πουθενά! Για καραγκιοζιλίκια είναι πρώτος. Απορώ ποιοι ψήφισαν ΑΝΕΛ….

Σ.Τ.

Γιάννης Λαγός στο SuperB Πάτρας: Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών – Η κυβέρνηση έχει προδώσει την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάγκαλος ξέχασε τον αέρα που πήρε την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια και ξαφνικά την είδε τουρκοφάγος, δηλώνοντας πως καλός τούρκος είναι μόνο ο νεκρός τούρκος, επιδιώκοντας και την δική του νεκρανάσταση από τον πολιτικό απόπατο στα πρώτα θέματα των ειδήσεων. Βέβαια αυτό που δεν επεσήμαναν τα ΜΜΕ είναι πως μεταξύ των υπερπατριωτικών του – και καλά – απόψεων πέρασε την ανθελληνική του γραμμή εις ότι αφορά το θέμα των Σκοπίων δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει να σταθούμε εμπόδιο ως Έλληνες σ΄έναν λαό που ψάχνει την ταυτότητά του και θέλει να ονομάζεται Μακεδονία. Αυτά τα ολίγα για όσους νομίζουν πως ο Πάγκαλος ξαφνικά θρέφει λεπτά αισθήματα για την Πατρίδα μας.

Κώστας Φ.

Ούτε κουβέντα ο Τσίπρας για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Δεν φταίει ούτε ο Μπουτάρης, ούτε ο Καμίνης. Ξέρανε ποιον ψηφίζανε για δήμαρχο και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα! Γνωρίζανε καλά περί των ανθελληνικών τους θέσεων και παρόλα αυτά επέλεξαν και για τους δύο να τους αντιπροσωπεύουν. Το θέμα πλέον είναι το εξής, εμείς ως Έλληνες τους καλούμε να διορθώσουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές και να τους στείλουν εκεί όπου ανήκουν: στον κάλαθο των αχρήστων. Η Μακεδονία είναι πάνω από τις προσωπικές ιδεοληψίες του κάθε λαθροδήμαρχου.

Σοφία, Θεσσαλονίκη

Όλα τα Βαλκάνια θέλουν ένα κομμάτι της Ελλάδας και η κυβέρνηση σπαταλά πόρους σε αμφιλεγόμενα εξοπλιστικά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-14-febrouariou-2018#ixzz5720MEPhX

Exit mobile version