Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκάνδαλο Novartis: Έχουν βιντεοσκοπήσει τις μίζες;

Σκάνδαλο Novartis: Έχουν βιντεοσκοπήσει τις μίζες;

Το ποινικό μητρώο του ανθελληνικού τόξου είναι βουτηγμένο στην διαφθορά

Η κυβέρνηση κρατά στο συρτάρι για μήνες, μια βρώμικη υπόθεση, σαν δεκάδες ακόμα που «κοσμούν» το ποινικό μητρώο του ανθελληνικού τόξου. Δεν είμαστε προφήτες για να γνωρίζουμε την κατάληξη του σκανδάλου τηςNovartis, ούτε και τηλεδικαστές για να βγάζουμε αποφάσεις, όπως έκανε ένα ολόκληρο σύστημα ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Ξέρουμε όμως, ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει πολιτική κάθαρση και ότι κανένας εν ενεργεία διεφθαρμένος πολιτικός δεν κατέληξε στην φυλακή, χάρη στην ομερτά του συστήματος και στον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών βεβαίως, που από μόνος του αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο. Επειδή «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», ας θυμηθούμε ένα ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης:

Τον Απρίλιο του 2017, όταν το σκάνδαλο Novartis ήταν ήδη γνωστό, εβδομαδιαία εφημερίδα δημοσιεύει ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που  αποδεικνύει στενές σχέσεις στελεχών της εταιρείας με γνωστά πολιτικά πρόσωπα και το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών αρχών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι άτομο που έχει πρόσβαση στο υλικό των ερευνών, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τα στελέχη της εταιρείας βιντεοσκοπούσαν ή ηχογραφούσαν τα «κατορθώματά» τους, απάντησε: «Μα για να αποδείξουν στους ανωτέρους του που έδιναν τις μίζες».

Η επίμαχη τελευταία φράση προδίδει ότι τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους δείχνουν κάποιους να δωροδοκούν και κάποιους να χρηματίζονται. Και αυτά τα βίντεο – σύμφωνα με το δημοσίευμα – βρίσκονται στα χέρια Αμερικανών αλλά και κυβερνητικών παραγόντων! Δεν αναφέρεται πουθενά η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εσείς τι πιστεύετε; Αν ισχύουν τα παραπάνω θα υπάρξει πολιτική κάθαρση ή κάποιοι θα εκβιάζονται πολιτικά και ποινικά, από την αποκάλυψη ενός τέτοιου υλικού; Και ποιο θα είναι το αντίτιμο του εκβιασμού; Νοήμονες άνθρωποι είστε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalo-novartis-echoun-binteoskophsei-tis-mizes#ixzz576MwdnRR

Exit mobile version