Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζάεφ «καρφώνει» τους ανθέλληνες: Έχουμε ήδη συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα

Ο Ζάεφ «καρφώνει» τους ανθέλληνες: Έχουμε ήδη συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα

Αμέσως μετά την συνάντηση Ντιμιτρόφ – Κοτζιά στην Βιέννη, ο Ζάεφ έσπευσε να βγάλει δηλώσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει τα όσα συμφωνήθηκαν.

Στις δηλώσεις του ο Ζάεφ είπε ότι «έχοντας ξεκινήσει με επτά ζητήματα, τώρα γνωρίζω ότι έχουν μειωθεί σε τέσσερα, κάτι που σημαίνει ότι τρία έχουν διευθετηθεί. Πιστεύω ότι τα εναπομείναντα θα διευθετηθούν σύντομα».

Ο Ζάεφ δεν αναφέρθηκε στο ποια ζητήματα έχουν ήδη κλείσει για να «μην φανεί ότι διαπραγματεύεται μέσω των ΜΜΕ», όπως δήλωσε, όμως το ένα το αποκάλυψε, αφού όπως είπε «ένας γεωγραφικός προσδιορισμός είναι μια αποδεκτή λύση, που σημαίνει ότι έχουμε απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις που έγιναν, ανάμεσά τους και με χρονικό προσδιορισμό».

Κοινώς, οι συριζαίοι έχουν ΗΔΗ συμφωνήσει με τους σκοπιανούς στο «Βόρεια Μακεδονία», την εθνικότητα και την γλώσσα και συζητάνε για τέσσερα ακόμα ζητήματα, όπως το «Σύνταγμα» και τα λοιπά, που ουσιαστικά είναι άνευ σημασίας, αφού άμα δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας, ο λεγόμενος αλυτρωτισμός θα υφίσταται ες αεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-zaef-karfwnei-tous-anthellhnes-echoume-hdh-sumfwnhsei-sta-perissotera-zht#ixzz57Alhj6Dn

Exit mobile version