Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γιάννης Σαχινίδης για την μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε οργανισμό επιδομάτων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής σχετικά με την μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αρχικά εξέφρασε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Μάνου Μανωλάκου, ενός αγωνιστή του Εθνικισμού.

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε πως εκ πρώτης όψεως προβλέπει την αθώα μετονομασία και μετεξέλιξη του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σε Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως Ενιαίο Φορέα Υλοποίησης Πολιτικών και κατήγγειλε τους συριζαίους που αφαίρεσαν τον όρο «αγροτικό», ικανοποιώντας τις μαρξιστικές ιδεοληψίες της αριστεράς, που πλέον μετατράπηκαν σε νεοφιλελεύθερες.

Επιπλέον, τόνισε πως το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση, αφού εντάσσεται σε μια σειρά αναδιατάξεων, αναδιαρθρώσεων και κοινωνικής νομοθεσίας. Όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση, επιδιώκεται για πρώτη φορά η ανάπτυξη ενός ενιαίου, σύγχρονου και συνεκτικού διοικητικού σχήματος συστήματος ανίχνευσης των πραγματικών αναγκών του πληθυσμού αναφοράς για τη μείωση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Σαχινίδης υπενθύμισε στο σώμα ότι ο ΟΓΑ ιδρύθηκε το 1961 με σκοπό να προστατεύσει μια δυναμική και ευάλωτη κοινωνική και επαγγελματική ομάδα, τους Έλληνες αγρότες και αργότερα μετεξελίχθηκε και σε φορέα κύριας ασφάλισης, ενώ παράλληλα υπήχθησαν σε αυτόν και σημαντικές προνοιακές αρμοδιότητες που αφορούν και άλλες ομάδες του πληθυσμού, όπως των ανασφάλιστων υπερηλίκων και κυρίως των οικογενειακών επιδομάτων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως «με το νομοσχέδιο αυτό, πλην ελαχίστων θετικών ή και ουδέτερων ρυθμίσεων για να πέσει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, προωθείται τάχιστα η μετατροπή του Ελληνικού Λαού από κυρίαρχο σε επαίτη επιδομάτων κάθε είδους, ενώ στους λαθρομετανάστες θα ρέουν αφειδώς επιδόματα και στήριξη πάσης φύσεως εν αφθονία.

Συνδυάζετε, λοιπόν, τις μαρξιστικές ιδεοληψίες σας με τις μνημονιακές επιταγές των τοκογλύφων κατά των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών, για να εγκλωβιστούν όλο και περισσότεροι από τους τελευταίους εντός Ελλάδας, προκειμένου να μην διασπαρούν στις οικονομικά ισχυρότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύετε άλλη μία φορά τον ολέθριο ρόλο σας στην αποδόμηση του ελληνικού έθνους. Και θα μας βρίσκεται πάντα και παντού απέναντί σας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-sachinidhs-gia-thn-metejelijh-tou-oga-se-organismo-epidomatwn-bin#ixzz57CEfnOtj

Exit mobile version