Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σία Αναγνωστοπούλου: Αντιδημοκρατικό και ακροδεξιό να μην ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Σία Αναγνωστοπούλου: Αντιδημοκρατικό και ακροδεξιό να μην ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Εκδήλωση για το θέμα της Μακεδονίας μας διοργάνωσαν τα αντεθνικά ρετάλια του Σύριζα, όπου επεχείρησαν να παρουσιάσουν τις απόψεις τους για το ζήτημα. Στην εκδήλωση αυτή μίλησε η τ. αναπληρώτρια υπουργός παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, ο Βόγλης που ετοιμάζει τα νέα βιβλία ιστορίας που θα διδάσκονται τα παιδιά μας, ο γνωστός ανθέλληνας Χριστόπουλος και άλλοι.

Η Σία Αναγνωστοπούλου που ήταν μέχρι πρόσφατα στο Υπουργείο Παιδείας, χαρακτήρισε τα αιτήματα των Συλλαλητηρίων «αντιδημοκρατικά» και «ακροδεξιά» και ότι «χρειάζονται σχέσεις συνεργασίας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια, όχι κατακερματισμός».

Από την δική του πλευρά ο Χριστόπουλος, είπε πως «η διευθέτηση του Μακεδονικού στην κατεύθυνση του τίμιου συμβιβασμού είναι ένα βήμα για την αντιμετώπιση του καταστατικού εχθρού της δημοκρατίας στην Ελλάδα: της ακροδεξιάς».

Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα Εθνικά Θέματα η αριστερά και για να μην παρεξηγηθούμε να πούμε πως και η Νέα Δημοκρατία κομμουνιστικό κόμμα είναι επί της ουσίας.

Για αυτούς οτιδήποτε αντιτίθεται στα συμφέροντα των διεθνών επικυρίαρχων (είτε αυτοί είναι σοβιετικοί κομμουνιστές ή αμερικανοσιωνιστές πλουτοκράτες), που επιθυμούν το άρον άρον κλείσιμο του θέματος, είναι «αντιδημοκρατικό», λες και «δημοκρατία» είναι η συμφωνία επί συγκεκριμένων απόψεων, και «ακροδεξιό».

Κάπως έτσι δίδεται και πραγματικό περιεχόμενο στην δήλωση Χριστόπουλου, ο οποίος προηγουμένως έμοιαζε ασύντακτη. Η “ακροδεξιά” είναι εχθρός της “δημοκρατίας”, δηλαδή της κατ’ εντολη εθνοπροδοσίας και σχεδιάζουν μέσα από την “διευθέτηση του Μακεδονικού” να την αντιμετωπίσουν.

Ας μην μείνουν έκπληκτοι, όταν διαπιστώσουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι «ακροδεξιοί» και «αντιδημοκράτες» και τους στείλουν πίσω στο 4%, που ανήκουν οι αντεθνικές τους απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sia-anagnwstopoulou-antidhmokratiko-kai-akrodejio-to-na-mhn-prodwsoume-thn#ixzz57CnQBPJA

Exit mobile version