Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλήσεις από τον σύμβουλο του Ερντογάν: Χαρακτήρισε την Ελλάδα ως «μύγα»…

Νέες προκλήσεις από τον σύμβουλο του Ερντογάν: Χαρακτήρισε την Ελλάδα ως «μύγα»…

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία Εθνικής Πολιτικής απ’ όλες τις πτέρυγες του «Συνταγματικού τόξου» που κυβέρνησαν αυτόν τον Τόπο, οι τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν τόσο με τις δηλώσεις όσο και με τις ενέργειές τους.

Χθες ο στενός μυστικοσύμβουλος του «σουλτάνου» Γιγκίτ Μπουλούτ «ξαναχτύπησε», κάνοντας νέες προσβλητικές δηλώσεις σε βάρος της χώρας μας. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό στα Ίμια, είπε ότι οι… Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, την ώρα που ο τουρκικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία! Και υποστήριξε στην συνέχεια πως σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα δεν μπορεί να τα βάλει με την Τουρκία, καθώς θα ήταν σαν «μια μύγα να πάει να παλέψει με έναν γίγαντα».

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπουλούτ προβαίνει σε ανάλογες δηλώσεις. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες είχε εκτοξεύσει ξανά απειλές κατά της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας χειρότερη από αυτή στο Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια, στο Αιγαίο»!

Με αρνησιπάτριδες «βυσματίες», όπως ο Τσίπρας, και πατριδοκάπηλους «μπούληδες», όπως ο Καμμένος, πώς να μην αποθρασύνονται οι τούρκοι; Ένα θράσος, το οποίο εξυπηρέτησαν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις της Χώρας. Από το «Η Κύπρος κείται μακράν» του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, το «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» του εθνικού ολετήρα Σημίτη, μέχρι τις «κουμπαριές» με τον Ερντογάν του Καραμανλή του νεώτερου και τα «ζεϊμπέκικα» του χαζοχαρούμενου εθνομηδενιστή Γιωργάκη Παπανδρέου, ο εγχώριος πολιτικαντισμός συμπεριφέρεται απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις έχοντας τη συνδρομή του «πελάτη» και του «καρπαζοεισπράχτορα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhseis-apo-ton-sumboulo-tou-erntogan.-paromoiase-thn-ellada-ws-mug#ixzz57DUOI33U

Exit mobile version