Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισχυρό ράπισμα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας στις ΜΚΟ: Θα φορολογήσουν την εισαγωγή χρήματος στους πράκτορες του Σορος

Ισχυρό ράπισμα της κυβέρνησης της Ουγγαρίας στις ΜΚΟ: Θα φορολογήσουν την εισαγωγή χρήματος στους πράκτορες του Σορος

Μεγάλη μπίζνα το λεγόμενο «προσφυγικό» και πραγματικά αναρίθμητες οι οργανώσεις – σφραγίδες του ενός ατόμου, οι οποίες παρασιτούν εις βάρος της κοινωνίας σιτιζόμενες πλουσιοπάροχα αποκλειστικώς για να υποβοηθούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Το «έργο» του έχουμε δει σε πολλές εκφάνσεις του στην Ελλάδα με τα ίδια γραφικά άτομα να κάνουν τα πάντα για να γεμίσει λαθρομετανάστες. Διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, υποδαυλίζουν εξεγέρσεις στα hot spot, νοικιάζουν διαμερίσματα, στήνουν εγκαταστάσεις και ταυτόχρονα συνομιλούν με την ελλαδική κυβέρνηση.

Στην Ουγγαρία, όμως, αυτά τα «αστεία» έχουν τελειώσει και έτσι η κυβέρνηση κατέθεσε ένα νομοσχέδιο που δίνει τέλος στις διάφορες ΜΚΟ, οι οποίες δρούσαν διαλυτικά εντός των τειχών.

Το νομοσχέδιο, βεβαίως, δεν λέει κάτι το «φασιστικό» ή το «αντιδημοκρατικό», όπως επεχείρησαν να το παρουσιάσουν οι εγχώριες φυλλάδες. Λέει το αυτονόητο: Φορολογεί τις δωρεές από το εξωτερικό στις ΜΚΟ με έναν άκρως επιεική συντελεστή της τάξεως του 25%, καθώς και την οποιαδήποτε άλλη περιουσία έρχεται στα χέρια τους.

Έτσι, βεβαίως, επειδή οι «αλληλέγγυοι» είναι και φραγκοφονιάδες, αναμένεται να παύσουν την λειτουργία τους και να αφήσουν ήσυχους τους πραγματικούς πολίτες της Ουγγαρίας. Εμείς από την πλευρά μας, μιας και βρισκόμαστε σε χώρα που ταλανίζεται από το μνημόνιο, να προτείνουμε οι διάφορες ΜΚΟ να φορολογούνται όπως και ο μέσος καταστηματάρχης, δηλαδή περίπου 75%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ischuro-rapisma-ths-kubernhshs-ths-ouggarias-stis-mko-tha-forologhsoun-thn#ixzz57Gr0XvCv

Exit mobile version