Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας, η πολιτική της υποτέλειας και η Χρυσή Αυγή

Ο Τσίπρας, η πολιτική της υποτέλειας και η Χρυσή Αυγή

Την ώρα που οι τούρκοι κάνουν «ό,τι τους γουστάρει» (κατά την λαϊκή έκφραση) στο Αιγαίο, ο εθνομηδενιστής Τσίπρας, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Χώρας, συμπεριφέρεται σαν «copypaste» τον ανεκδιήγητο Σημίτη και μάλιστα σε πιο γελοία μορφή. Με «πρώτη φορά Αριστερά» ψευτομαγκιά του αισχίστου είδους, έβγαλε ψοφοδεή ανακοίνωση για την γεωγραφία που δεν γνωρίζουν οι τούρκοι.

Ευτυχώς (…) που την γνωρίζει ο ίδιος, σε τέτοιον άριστο βαθμό ώστε να νομίζει ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά (!) νησιά ή να ομολογεί την άγνοια του στην ύπαρξη θαλάσσιων συνόρων… Μια κυβέρνηση και ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα του τόπου εξευτελίζονται ασύστολα και μετατρέπονται σε «ρόμπες ξεκούμπωτες», αφού νιώθουν… δικαιωμένοι, επειδή κάποιος ελληνόφωνος υπάλληλος της Κομισιόν δήλωσε ότι το σκάφος που εμβόλισαν οι Τούρκοι στα Ίμια αγοράστηκε με λεφτά της Ε.Ε.!

Ας μην μας φαίνεται λοιπόν, καθόλου περίεργο που οι τούρκοι μας … θωπεύουν τα οπίσθια, καθώς αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση την λογική του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση  και του Νενέκου που διέπει τους κυβερνώντες αυτής της Χώρας στην εποχή της Μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου». Όπως, βεβαίως, δεν πρέπει να μας φαίνεται εξίσου καθόλου περίεργο ότι αυτό το πρώιμο εξάμβλωμα της ΚΝΕ (την ώρα που ο κομμουνισμός σαν ιδεολογία και κρατική υπόσταση ψυχορραγούσε σ΄ όλη την υφήλιο) χαρακτήρισε ως «ετερόκλητο όχλο» τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδήλωναν για κάτι (υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από τους επίδοξους σφετεριστές των Σκοπίων) το οποίο βρίσκεται εκτός πραγματικότητας! Ενώ, προφανώς, «εντός πραγματικότητας» βρίσκονται τα…χικ  συγκαταβατικότητας του Μπουτάρη, ως «αντιφασιστικές» (λάθος: ανθελληνικές) συγκεντρώσεις, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ (εδώ τελειώνουν μέχρι στιγμής τα αρχικά) κοινότητας, οι φεμινιστικές «κατινιές», ο αδειούχος Κουφοντίνας, η απόλαυση της βραδυνής οικιακής οινοποσίας και της καλής σούπας στα πατσατζίδικα για κάποιους «δικαιωματάκηδες» κ.ο.κ.

Μια τέτοια Χώρα, με τέτοια κυβερνητική νοοτροπία και με όλες τις πλευρές της συστημικής αντιπολίτευσης να κινούνται στα ίδια βαλτόνερα, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει ολοκληρωτικά κάτω από το βάρος των εγκλημάτων αυτών που διαπράττουν αυτοί, οι οποίοι επί μονίμου βάσεως την κυβερνούν. Η μόνη αχτίδα φωτός, που μπορεί να μετατραπεί στον Ήλιο, ο οποίος θα αναγκάσει τα «τρωκτικά» και τα «ερπετά» της δουλοπρέπειας και του ενδοτισμού να μπουν βαθιά στις τρύπες τους και να αφήσουν την Πατρίδα των Ηρώων, των Ποιητών και των Φιλοσόφων να ανέβει στον Πνευματικό και Κρατικό Όλυμπο που της αναλογεί, είναι αυτή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-h-politikh-ths-upoteleias-kai-h-chrush-augh#ixzz57GrPzzTI

Exit mobile version