Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Άδωνις, η εγκληματική οργάνωση ΝΔ και το τεκμήριο της αθωότητας

Ο Άδωνις, η εγκληματική οργάνωση ΝΔ και το τεκμήριο της αθωότητας

Πολύ πλάκα έχει, ομολογουμένως, η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο σκάνδαλο με τις βαλίτσες και την αποκάλυψη ότι στην ουσία η «αξιωματική αντιπολίτευση» είναι ένα με τον εταίρο της, το κλεφτοΠαΣοΚ.

Πέρα από τις σπαρταριστές αντιδράσεις για τους «ανώνυμους μάρτυρες» και την θρασύτητα του «Μπάμπη», ήρθε τώρα και η επίκληση του τεκμηρίου της αθωότητας από τον γραφικό αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αντιδρώντας σε δηλώσεις του Κοτζιά για το σκάνδαλο Novartis, έγραψε:

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν θα θυμίσουμε την σκευωρία με τους «ανώνυμους» ψευδομάρτυρες, αφού αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Θα θυμίσουμε, όμως, στον Άδωνι ένα νομοσχέδιο που ψήφισε, σύμφωνα με το οποίο καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και αναστέλλεται η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής έως ότου αποδειχτεί η σκευωρία.

Μια και θυμηθήκαμε εκείνο τον νόμο, αίσχος για τον δυτικό πολιτισμό, που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, εμείς απλώς να ρωτήσουμε: Πότε θα ανασταλεί η χρηματοδότηση της εγκληματικής οργανώσεως με τις βαλίτσες και την επωνυμία «Νέα Δημοκρατία»;

Υ.Γ. 1: Τελικά, Άδωνι, κι εσύ σταλινικός είσαι, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου

Υ.Γ. 2: Χαιρετίσματα στον φίλο σου τον Θεοκλή…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-adwnis-h-egklhmatikh-organwsh-nd-kai-to-tekmhrio-ths-athwothtas#ixzz57Htfvjyt

Exit mobile version