Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα-Δράμα, Ηλεία, Ημαθία, Φλώρινα, Σύρος

Ενημερωτική δράση ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις Δράμας και Καβάλας στα χωριά Κύρια και Άγιος Αθανάσιος της Δράμας.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή που έπληττε την περιοχή, οι συναγωνιστές επισκεφτήκαν τα καφενεία και τα μαγαζιά που ήταν ανοιχτά εκείνη την στιγμή για να μεταφέρουν το Εθνικό μήνυμα αντίστασης ενάντια στους προδότες μπολσεβίκους που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας.

Μόνο η Χρυσή Αυγή που διαθέτει πίστη και όραμα στην ιδέα ενός μεγάλου και κυρίαρχου Έθνους, με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, αντιστέκεται για να μην περάσει το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Όσο οι ξενόδουλοι προδότες πολίτικοι και τα ερπετά της ενημέρωσης θα επιχειρούν τον αποπροσανατολισμό και την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή θα πράττει το Εθνικό της καθήκον όπως έκανε και θα κάνει πάντα: μέσα στη βουλή αλλά κυρίως στους δρόμους, σε πόλεις και χωριά, εκεί όπου οι Ελληνικές καρδιές ξανανιώνουν από το κάλεσμα της προάσπισης της Ελληνικότητας, των αξιών και των ιδανικών μας.

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πύργου πραγματοποίησε πολιτική δράση στη λαϊκή αγορά της Γαστούνης. Μεγάλη ήταν η αποδοχή από τους εμπόρους της λαϊκής, ενδεικτική της συνεχώς αυξανόμενης δυναμικής του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση και την κακή μέρα για τους εμπόρους, καθώς επικρατούσε έντονη βροχόπτωση και η κίνηση ήταν μειωμένη, στους πάγκους το ενδιαφέρον μονοπωλούσε η κρίση των Ιμίων και η οργή για τους κυβερνώντες, καθώς όπως έλεγαν «μας έχουν ξεπουλήσει» και «θα τους χαρίσουν το Αιγαίο». Φαίνεται πως επιτέλους τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων άρχισαν να λειτουργούν.

Ο λαός αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του. Το βροντοφώναξε στα συλλαλητήρια, αλλά αρνούνται να τον ακούσουν. Αιγαίο, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος, Κύπρος. Οικονομική εξαθλίωση, μετανάστευση των νέων μας στο εξωτερικό, εισαγωγή αλλοφύλων στην πατρίδα μας. Καμία προπαγάνδα, κανένας ψεύτης πολιτικός, κανένα πουλημένο ΜΜΕ δεν δείχνει ικανό να κρύψει την αλήθεια. Είμαστε ένα έθνος υπό πίεση και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα της αντίστασης. Μιας αντίστασης πηγαίας που δεν είναι δυνατόν να ανακοπεί, καθώς πλέον απειλείται η ίδια η ύπαρξη του έθνους.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2018 Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας βρέθηκαν στην αερογέφυρα στον οδικό κόμβο της Αλεξάνδρειας και ανάρτησαν πανό για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Κατά την πολύωρη παραμονή των Συναγωνιστών εκεί, τα κορναρίσματα ενθουσιασμού ήταν επαναλαμβανόμενα και διαρκή από την συντριπτική πλειοψηφία των διερχόμενων οδηγών, δείχνοντας πως είμαστε στο σωστό δρόμο για τη Νίκη! Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες απαιτούν: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Με θρησκευτικό μνημόσυνο κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 69η επέτειο της Μάχης της Φλώρινας που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Χρυσής Αυγής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του γενικού γραμματέα Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Νωρίς το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Φλώρινας. Αμέσως μετά, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στο μνημείο της τοπικής κοινότητας Πρώτης.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων πολλοί παρευρισκόμενοι δήλωσαν στον συναγωνιστή τη στήριξη τους και την πεποίθηση ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται για τα εθνικά ιδεώδη και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο.

Στην Σύρο παρευρέθηκε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Επιτήδειος μετά από κάλεσμα της Χρυσής Αυγής Σύρου. Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα τοπικά προβλήματα των Κυκλάδων, όπως το ζήτημα των εργαζομένων του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου αλλά και για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn703#ixzz57MJMZHAj

Exit mobile version