Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Novartis, το Μακεδονικό και το «δημοκρατικό» τόξο

Η Novartis, το Μακεδονικό και το «δημοκρατικό» τόξο

Η κινητοποίηση μισού και πλέον εκατομμυρίου συμπατριωτών μας στη Θεσσαλονίκη και υπερδιπλάσιου αριθμού στην πρωτεύουσα προκειμένου να σταλεί στη κυβέρνηση η ξεκάθαρη προειδοποίηση να μην τολμήσει να προχωρήσει σε έναν αντεθνικό και κατά συνέπεια επαίσχυντο συμβιβασμό στο ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου-προτεκτοράτου των ΗΠΑ στα βόρεια σύνορά μας, υποχρέωσε το Καθεστώς σε άμεση αντίδραση η οποία έχει ένα και μόνο στόχο: τον αποπροσανατολισμό.

Το σκάνδαλο Novartis και η εμπλοκή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων παρουσιάζεται ως κάτι το πρωτόγνωρο και πρωτοφανές στην ελληνική δημόσια ζωή. Θαρρείς και δεν υφίσταται το προηγούμενο της Siemens ή εκείνο της προνομιακής δανειοδότησης κομμάτων και μέσων ενημέρωσης από τράπεζες τις ζημίες των οποίων πληρώνει και θα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για το οποίο μάλιστα η βουλή σύστησε εξεταστική επιτροπή το αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε κοινό με όλες τις πρότερες εξεταστικές της μεταπολιτευτικής περιόδου: ούτε μισός απατεώνας πολιτικάντης δεν οδηγήθηκε στη φυλακή!

«H αποκάλυψη των σκανδάλων ευνοεί μόνο την Χρυσή Αυγή»

Ήταν Μάιος του 2015, τέσσερις σχεδόν μήνες από την απαρχή της κομμουνιστικής διακυβέρνησης της χώρας από την συμμορία Σύριζα- ΑΝΕΛ-Ρουβίκωνα, όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και σημερινός Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, δήλωνε από βήματος του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Χαλκιδική με αφορμή τις εκατέρωθεν κατηγορίες μεταξύ νεοδημοκρατών και συριζαίων για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης: «Η αποκάλυψη τέτοιων σκανδάλων κατά την παρούσα χρονική συγκυρία ευνοεί μονάχα την ακροδεξιά, ευνοεί μονάχα την Χρυσή Αυγή». Επρόκειτο σαφώς για μια έμμεση συμβουλή προς το σύνολο του κλεπτοκρατικού τόξου για σιωπή στα όρια της ομερτά, καθώς η μοναδική πολιτική δύναμη που δεν συμμετείχε και δεν είχε λαμβάνειν από τα σκάνδαλα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή.

Παρήλθαν έκτοτε σχεδόν τρία έτη. Οι προεκλογικές διακηρύξεις της αριστεράς της «κοινωνικής δικαιοσύνης» έμειναν μεγαλειώδεις ασκήσεις επί χάρτου, όχι βεβαίως εξαιτίας της κυβερνητικής αδράνειας και αδυναμίας αλλά επειδή ακριβώς η αριστερά είχε εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο στα σκάνδαλα της μεταπολιτευτικής περιόδου με εκείνον που είχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ποιος δεν θυμάται τις πομπώδεις καταγγελίες της αριστεράς και του -κατά Πολάκη- συντρόφου Καμμένοφ για τις σκανδαλώδεις συμβάσεις δημοσίων έργων για τους «εθνικούς» εργολάβους; Τι έπραξαν οι καταγγέλλοντες όντας πλέον στην εξουσία; Ουδέν!

Τι άλλαξε ξαφνικά και στην αυγή του νέου έτους οι κομμουνιστές ανέσυραν στην επικαιρότητα την ουτοπία της κάθαρσης του πολιτικού συστήματος; Η απάντηση είναι προφανής και αδιαμφισβήτητη: η αλλαγή της ατζέντας και το κουκούλωμα της επικείμενης προδοσίας της Μακεδονίας. Υπήρξε δεινή και συντριπτική ήττα τόσο για την κυβέρνηση όσο και για το σύνολο του αντεθνικού Καθεστώτος, των κομμάτων και των μηχανισμών του ο ξεσηκωμός του Ελληνικού Λαού για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, την ελληνικότητα της οποίας δεν αμφισβητούν περισσότερο οι σλάβοι απ’ ότι οι ηγεσίες του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου.

Υπήρξε δε η ήττα συντριπτική και δεινή όχι τόσο διότι δεν επιτεύχθηκε η αποτυχία των συγκεντρώσεων και η επικράτηση της κρατικής τρομοκρατίας, μα κυρίως διότι έγινε απόλυτα κατανοητό πως η αντεθνική προπαγάνδα δεκαετιών μεταπολιτευτικής τυραννίας δεν κατόρθωσε να μεταβάλλει και να μεταλλάξει την ίδια την φύση της Ελληνικής Ψυχής. Μπρος στα εκατομμύρια των Ελληνικών Δοράτων και Ασπίδων που ορθώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μαρξιστές και φιλελεύθεροι διεθνιστές, χυδαίοι πολιτικάντηδες και ψευδοδιανοητές απέμειναν να χλευάζουν, διερωτώμενοι ηλιθίως πως γίνεται ο Λαός να ξεσηκώνεται για το Μακεδονικό αλλά να μην πράττει αναλόγως όταν πλήττονται τα οικονομικά του συμφέροντα. Σε τούτο ακριβώς το σημείο, συνίσταται η αναγνώριση της συντριβής των ιδεολογημάτων και ιδεοληψιών τους, φιλελεύθερων και μαρξιστικών, της υλιστικής δηλαδή θεώρησης της Ιστορίας από την καθάρια και κυρίαρχη Ιδέα της Εθνικής Περηφάνιας, Τιμής και Αξιοπρέπειας.

Υπονομεύουν τον εθνικό ξεσηκωμό για την Μακεδονία

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να διασαφηνιστεί μια πραγματικότητα την οποία το Καθεστώς απεγνωσμένα επιδιώκει να αποκρύψει: οικονομικά σκάνδαλα υπήρχαν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν όσο κυβερνούν κόμματα διεφθαρμένα μέχρι το μεδούλι. Η ασυδοσία και ατιμωρησία τους δε, είναι συστατικό στοιχείο της διαιώνισης της μεταπολιτευτικής τυραννίας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εάν η τυραννία αυτή δεν γκρεμιστεί. Η πολιτική κάθαρση συνεπώς, διακηρυγμένη από χείλη διεφθαρμένων στην παρούσα περίπτωση, δεν αποβλέπει στην επιβολή του νόμου και στην τιμωρία των υπευθύνων. Είναι τόσο «ειλικρινής», όσο ειλικρινής θα ήταν η παρουσία του Ηρώδη ως κεντρικού ομιλητή σε επιστημονικό συνέδριο κατά της παιδικής θνησιμότητας. Σκοπός της κομμουνιστικής κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου είναι να τορπιλίσουν, να υπονομεύσουν και τελικά να αποτρέψουν τον Εθνικό Ξεσηκωμό κατά της επικείμενης Προδοσίας στο Μακεδονικό.

Ο αντεθνικός συρφετός Σύριζα-ΑΝΕΛ μπορεί να παίξει όσο επιθυμεί και στο βαθμό που επιθυμεί με το ζήτημα Novartis. Ο Ελληνικός Λαός όμως, δεν παίζει με το ζήτημα της Μακεδονίας: δυστυχώς για τους πονηρούς της κομμουνιστικής κυβέρνησης, οι κλέφτες και οι προδότες έχουν την ίδια μούρη και επιπλέον ανήκουν στο ίδιο τόξο το οποίο προκλητικότατα αποκαλούν «δημοκρατικό»!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-novartis-to-makedoniko-kai-to-dhmokratiko-tojo#ixzz57SJ9sG2d

Exit mobile version