Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο με την τούρκικη σημαία και σαν κακομοίρης στην συνάντηση με Γιλντιρίμ ο Μητσοτάκης

Μόνο με την τούρκικη σημαία και σαν κακομοίρης στην συνάντηση με Γιλντιρίμ ο Μητσοτάκης

Με τον τούρκο πρωθυπουργό Γιλντιρίμ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μόναχο, στο περιθώριο του Munich Security Conference, λίγες μέρες μετά την τουρκική επιθετική πολεμική ενέργεια να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Τα αργυρώνητα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Μητσοτάκης επανέλαβε στην τουρκική ηγεσία τις πάγιες θέσεις της ΝΔ, μόνο που δεν μας είπαν και πάλι το ποιες είναι αυτές οι θέσεις, αφού η ΝΔ στα χρόνια που κυβέρνησε μετά το 1996 ουδέποτε αμφισβήτησε το καθεστώς των «γκρίζων ζωνών» που συμφώνησε ο Σημίτης.

Αυτό που είναι εμφανές όμως από την φωτογραφία (χίλιες λέξεις…) της συνάντησης είναι ότι απουσιάζει η Ελληνική Σημαία, υπάρχει μονάχα η τουρκική, και ότι ο Μητσοτάκης παίρνει… μαθήματα πάνω στην γλώσσα του σώματος από την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν, αφού βρίσκεται μαζεμένος στην γωνία σαν τον «φτωχό συγγενή», ενώ ο τούρκος πρωθυπουργός έχει πάρει ηγετική στάση.

Είναι σαφές ότι η «πρόταση» της Νέας Δημοκρατίας για την «μετά – Τσίπρα» εποχή είναι η συνέχειά της, δηλαδή περισσότερος ενδοτισμός, μεγαλύτερη κακομοιριά και ανικανότητα και βεβαίως μεγαλύτερη χαρά για τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνισμός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-me-thn-tourkikh-shmaia-kai-san-kakomoirh-sthn-sunanthsh-me-gilntirim-o#ixzz57T4VIpZr

Exit mobile version