Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δωρεάν σπίτια για λαθρομετανάστες και στην Τρίπολη!

Δωρεάν σπίτια για λαθρομετανάστες και στην Τρίπολη!

Καταφθάνουν… 300 επιδοτούμενοι «πρόσφυγες» στην Τρίπολη – Θα μείνουν σε 50 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα – Θα προληφθεί και προσωπικό για να τους εντάξει ομαλά στην τοπική κοινωνία!

Μετά από την Λιβαδειά, την Λάρισα και τα Τρίκαλα τα «προσφυγάκια» θα στεγάζονται σε διαμερίσματα και στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Τρίπολης την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο Παλαιό Δημαρχείο, παρουσία του αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Phillipe Leclerc θα μπουν οι τελικές υπογραφές και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ESTIA για υποδοχή και φιλοξενία «προσφύγων».

Το πρόγραμμα προβλέπει την φιλοξενία 300 «προσφύγων» συνολικά, σε 50 διαμερίσματα που θα ενοικιασθούν για τον σκοπό αυτό. Μάλιστα οι λαθρομετανάστες που θα διαμένουν δωρεάν σε διαμερίσματα, θα υποστηρίζονται και για την ομαλή ένταξή τους στην καθημερινή ζωή της πόλης, με τη βοήθεια προσωπικού που θα προσληφθεί για τον σκοπό αυτό.

H ανθελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ προχωράει ακάθεκτη στην αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας παρέχοντας συνεχώς κονδύλια για τους «πρόσφυγες» ενώ παράλληλα με τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές, την υπερφορολόγηση και τους πλειστηριασμούς ωθεί τους Έλληνες στην ξενιτιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dwrean-spitia-gia-300-lathrometanastes-kai-sthn-tripolh#ixzz57YffqZz5

Exit mobile version