Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουν απύθμενο θράσος οι συριζαίοι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Καστοριά

Έχουν απύθμενο θράσος οι συριζαίοι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Καστοριά

Αντισυγκέντρωση παρακρατικού σκουπιδαριού δεν κατάφεραν να οργανώσουν οι συριζαίοι της Καστοριάς, αλλά εξέδωσαν μια απύθμενης θρασύτητας ανακοίνωση για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής:

«74 χρόνια  μετά  τη φρικτή Σφαγή της Κλεισούρας τον Απρίλη του ‘44 με 280 αθώα θύματα, κυρίως γυναίκες και παιδιά, μεταμφιεσμένη ως πατριωτική, η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή επισκέπτεται το νομό μας.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι παρά το μασκάρεμα οι νεοναζί δεν μπορούν να αλλοιώσουν τη συλλογική μνήμη των εγκλημάτων  της ναζιστικής θηριωδίας και  να «ξεπλύνουν» τα εγκλήματα μεταμφιεσμένοι σε πατριώτες.

Επειδή η ιστορική μνήμη διατηρείται ζωντανή και η παρουσία τους στα μέρη μας συνιστά θρασύτατη πρόκληση, καλούμε τους Καστοριανούς πολίτες να τους γυρίσουν την πλάτη».

Ποια είναι αυτά τα θρασίμια που μας κάνουν και μάθημα… πατριωτισμού; Είναι οι απόγονοι των κομιτατζήδων του ΣΝΟΦ (Славјаномакедонски Народно Ослободителен Фронт, СНОФ, Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1943 στην Καστοριά από στελέχη του ΚΚΕ και μετονομάστηκε σε ΝΟΦ τον Απρίλιο του 1945, κάνοντας έδρα τα Σκόπια.

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/echoun-thrasos-oi-surizaioi-apogonoi-twn-komitatzhdwn#ixzz57aBPMacR

Exit mobile version