Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «θαυμαστός» κόσμος του μαφιοζοκομμουνισμού: Συνεργασία με ποινικούς ληστοφονιάδες, συμβόλαια και άλλες βρωμοδουλειές

Νέες αποκαλύψεις, για τον βρώμικο χώρο του μαφιοζοκομμουνισμού, ο οποίος εμφανίζεται στην κοινωνία με διάφορα ιδεολογικά προσωπεία, ενώ πρόκειται για συμμορία κοινών ληστών και δολοφόνων.

Σύμφωνα με αυτές, ο 33χρονος Αλβανός μαφιόζος – βαρυποινίτης Φάμπιο Ντούσκο (καταδικασμένος σε ισόβια για φονικές ληστείες στην Αθήνα, για την δολοφονία 25χρονου ομοεθνούς του στη Θεσσαλονίκη και για άλλες βρωμοδουλειές) είχε εκτελέσει συμβόλαιο εκφοβισμού της κομμουνιστικής μαφίας «Πυρήνες της Φωτιάς» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μαχαιρώνοντας έναν άλλον κρατούμενο, από την Ρουμανία.

Η συνεργασία των μαφιόζων είχε ξεκινήσει όταν ήταν στα σκαριά το σχέδιο «Γοργοπόταμος», για την ανατίναξη των εξωτερικών τοίχων των φυλακών Κορυδαλλού, με στόχο την απόδραση τρομοκρατών και ποινικών κρατουμένων. Μάλιστα, για την επιτυχία του σκοπού ο Αλβανός μαφιόζος είχε βρει ομοίους του που βρίσκονταν έξω από τις φυλακές, προκειμένου να συνδράμουν στην μεγάλη απόδραση.

Μετά την αποκάλυψη του σχεδίου, ο Αλβανός μαφιόζος διατάχθηκε από τους κομμουνιστές αρχιμαφιόζους να εκφοβίσει Ρουμάνο κρατούμενο.

Τότε, παρότι ήταν (υποτίθεται!) σε επιτήρηση, μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής του στο σχέδιο απόδρασης, ξεκίνησε από τη Γ΄ πτέρυγα κι αφού πέρασε όλες τις πόρτες –οι οποίες, όλως περιέργως, ήταν ανοιχτές- έφθασε έως την Α΄  πτέρυγα όπου…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-thaumastos-kosmos-tou-mafiozokommounismou-sunergasia-me-poinikous-lhstofo#ixzz57eZrri00

Exit mobile version