Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κοτζιάς ομολογεί την προδοσία: Έχουμε ήδη δώσει το όνομα «Μακεδονία» και διαπραγματευόμαστε το… επίθετο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κοτζιάς ομολογεί την προδοσία: Έχουμε ήδη δώσει το όνομα «Μακεδονία» και διαπραγματευόμαστε το... επίθετο! ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στο Reuters έδωσε ο Κοτζιάς, τις οποίες έσπευσε να αναπαράγει το «Radio Slobodna Evropa», σχετικά με το ζήτημα της Μακεδονίας μας και την επικείμενη προδοσία που απεργάζεται το κυβερνών κόμμα από κοινού με τους διεθνείς επικυρίαρχους.

Στις δηλώσεις του Κοτζιά γίνεται εμφανέστατη η ελαφρότητα, με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβερνώσα παράταξη, η γραφικότητα της αριστεράς, αλλά και η ανικανότητά τους να αντιληφθούν το ιστορικό βάθος των συνεπειών της προδοσίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Κοτζιάς μιλώντας για το ονοματολογικό είπε: «Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό το κράτος, σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό.

Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».

Κατά πρώτον, έχουμε να πούμε στον Κοτζιά ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ το πόσα κράτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Η Αλήθεια δεν έχει ανάγκη την πλειοψηφία για να επιβιώσει, ούτε αναγνωρίζει πολιτικούς συσχετισμούς, πόσω μάλλον τα ιδιοτελή κέρδη μίας κατά τύχη κυβερνώσας παράταξης.

Δεύτερον, ούτε «κυρία» είναι η Μακεδονία, ούτε ξαδέρφη, ούτε συνυφάδα του Κοτζιά για να μπορεί να «διαπραγματεύεται», αν θα προσθέσει το «επίθετο του ανδρός της». Ούτε «γάμος» γίνεται, ούτε «βαφτίσια». Αυτό που γίνεται είναι ότι εξετάζεται διπλωματικά η καπηλεία της Ελληνικής Ιστορίας από ένα συνονθύλευμα εθνικοτήτων, που επιθυμούν να δημιουργήσουν αυτόνομο κρατίδιο.

Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού το κρατίδιο αυτό δεν πρέπει να φέρει σε καμία μορφή ή παραλλαγή το όνομα της Μακεδονίας μας. Αυτό, βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε, αφορά και την εθνικότητά τους, αφού το συνονθύλευμα Ρομά, Σέρβων, Βουλγάρων, Αλβανών και της ξεχασμένης εκεί Ελληνικής Μειονότητας, δεν μπορεί να ονομάζεται γενικά κι αόριστα «μακεδόνες»ούτε – φυσικά – η γλώσσα τους μπορεί να ονομάζεται «μακεδονική».

Το μόνο σωστό που υπονόησε ο Κοτζιάς στην δήλωσή του είναι ότι το κράτος αυτό σήμερα με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας φέρει στην ονομασία του τον όρο «Μακεδονία», γεγονός που ως ΥΠΕΞ δημοκρατικής χώρας, που σέβεται την βούληση του κυρίαρχου Λαού, οφείλει να αγωνιστεί για να ανατρέψει. Οτιδήποτε άλλο είναι σταλινική εκτροπή και συνέχιση της αντεθνικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν γίνεται να παραμείνει ανεκτή από τον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kotzias-omologei-thn-prodosia-echoume-hdh-dwsei-thn-makedonia-kai-diaprag#ixzz57ebKNM6r

Exit mobile version