Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο λαός ξεχνάει τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Ο λαός ξεχνάει τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μην έχει εκτιμήσει σωστά τα μηνύματα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας. Η κυβέρνηση βιάστηκε να υποβαθμίσει το ζήτημα από την πρώτη στιγμή και το κόμμα της ΝΔ με χαρακτηριστική καθυστέρηση, προσπάθησε χωρίς επιτυχία, να κρατήσει τα προσχήματα την ύστατη στιγμή.

Μετά το αρχικό «σοκ» που προκάλεσε η μαζική συμμετοχή του κόσμου, το κατεστημένο έριξε στην μάχη το μεγάλο του όπλο: τον αποπροσανατολισμό. Δεν χρειάστηκε όμως να περάσουν πολλές ημέρες από την «Νοβαρτιάδα», για ηχήσουν οι τούρκοι τα τύμπανα του πολέμου στο Αιγαίο. Κάποιοι αφελώς πιστεύουν ότι με τα σκάνδαλα, οι Έλληνες θα ξεχάσουν την προδοσία, όμως το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί: Τα σκάνδαλα ξεχνάει (δυστυχώς) ο Λαός, αλλά μια Εθνική Προδοσία και τους μειοδότες, δεν θα τους ξεχάσει ΠΟΤΕ!

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλούς λόγους για να αισιοδοξεί πολιτικά, όταν ολόκληρο το κατεστημένο προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες του… τρόμου. Και μπορεί να αισιοδοξεί, γιατί έχει ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα όταν οι άλλοι κινούνται σαν τις σουπιές, ρίχνοντας μελάνι για να θολώσουν τα νερά. Τα νερά όμως γύρω μας έχουν αγριέψει, γειτονικά έθνη επιζητούν τον διαμελισμό μας και μπροστά σε αυτή την απειλή, το σύστημα δεν πείθει ότι μπορεί να ελέγξει, ούτε την κατάσταση αλλά ούτε και την οργή του κόσμου.

ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τρανό παράδειγμα είναι και η επιτόπια έρευνα στην πλατεία Συντάγματος που δημοσίευσε το ΒΗΜΑ. Δεν θα σταθούμε τόσο στα πολιτικώς «αυτονόητα», όπως πχ ότι το 54% των διαδηλωτών ανήκουν στον δεξιό χώρο, ούτε ότι το 52% είχε πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015. Η έρευνα αυτή αποκάλυψε ότι η λαοθάλασσα που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Αθήνας, δεν βρέθηκε εκεί μόνο για την Μακεδονία, αλλά για να αποδοκιμάσει το πολιτικό κατεστημένο.

Συγκεκριμένα, κατεγράφη ένα ποσοστό της τάξης του 41% το οποίο δήλωσε ότι ήταν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσει την διαμαρτυρία του απέναντι στο πολιτικό σύστημα και ένα εξαιρετικά σεβαστό 29% που θεώρησε την συγκέντρωση αυτή σαν κινητοποίηση ανατροπής του συστήματος! Η απέχθεια των Ελλήνων για το κοινοβούλιο αγγίζει το συντριπτικό ποσοστό του 85%…

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα, όσο και αν παριστάνουν κάποιοι τους κουφούς. Η μαζικότερη συγκέντρωση αυτού του αιώνα στην καρδιά της Αθήνας, είχε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το μοναδικό κόμμα που δικαιούται να αισιοδοξεί ότι θα εκφράσει πολιτικά αυτό το τεράστιο πατριωτικό ρεύμα, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί παραμένει εθνικά ασυμβίβαστη ανάμεσα σε συμβιβασμένους, πολιτικά αδιάφθορη ανάμεσα σε διεφθαρμένους και φανατικά αντισυστημική, εκτός της γραμμής του ανθελληνικού τόξου, από δική της επιλογή και όχι από ανάγκη.

Όσο τα ανδρείκελα της ξενοκρατίας θα παλεύουν καταϊδρωμένοι να ξεσκεπάσουν ο ένας τις ανομίες του άλλου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα διεκδικήσει να βρεθεί στην πρωτοπορία της αντίδρασης εκατομμυρίων Ελλήνων που μπορεί να δείχνουν μεγάλη ανοχή στα σκάνδαλα, όμως δεν θα ανεχτούν μια εθνική ταπείνωση.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laos-jechnaei-ta-skandala-omws-mia-ethnikh-prodosia-den-tha-thn-jechasei#ixzz57ffhBw00

Exit mobile version