Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια καταδίκη για ένα έγκλημα που έχει παραγραφεί

Μια καταδίκη για ένα έγκλημα που έχει παραγραφεί

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Την περασμένη εβδομάδα έγινε μία δίκη για την οποία διαβάζουμε τι εγράφη σχετικώς εις τα Μ.Μ.Ε.: “Οκτώ μηνών, με αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, για την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια». Η καταδίκη του κ. Μιχαλολιάκου αφορά το περιεχόμενο δημόσιας ομιλίας του στις 3.9.2011. Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, ύστερα από σχετικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορητηρίου ο δημοσιογράφος της «Εφ.Συν.» Δημήτρης Ψαρράς, που συνυπέγραφε το δημοσίευμα με τα αποσπάσματα της ομιλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.”

Όπως διαβάσατε παραπάνω στο δημοσίευμα των εφημερίδων η ομιλία αναφέρεται ότι έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, πράγμα το οποίο και απέδειξε η υπεράσπιση και για τον λόγο αυτό το αδίκημα είχε παραγραφεί σαν πλημμέλημα, αφού η μήνυση είχε γίνει τέλει του 2016, μετά δηλαδή την παρέλευση πενταετίας. Την θέση των συνηγόρων υπερασπίσεως υιοθέτησε και ο Εισαγγελέας που πρότεινε την παραγραφή. Παρόλα αυτά το Δικαστήριο εδέχθη τον ψευδή ισχυρισμό του Ψαρρά, ότι έγινε το 2012! Το γεγονός ότι η ποινή είναι 8 μήνες με αναστολή δείχνει και πόσο αδύνατο είναι το κατηγορητήριο, το οποίο θα κριθεί στο Εφετείο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ N. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Σχετικά με το παραπάνω είναι και το εξής σχόλιο που εγράφη κάτω από την είδηση όπως την παρουσίασε το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή. Επειδή λοιπόν ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο διαβάστε τι έγραψε ένας αναγνώστης του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” για την καταδίκη του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Τα γνωστά δυο μέτρα και δυο σταθμά: Ο Καμμένος που είχε πει για λιντσαρίσματα – Ο Πολάκης που είχε πει σε δημοσιογράφο ότι θα τον έχωνε τρία μέτρα κάτω από τη γη – Ακόμα και τα αστέρια μας οι Ρουβικώνες με το ηθικό τους πλεονέκτημα, που είπαν ότι θα χυθεί αίμα… πέρα βρέχει η δικαιοσύνη! Λες και δεν ειπώθηκαν ποτέ όλα αυτά”…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-katadikh-gia-ena-egklhma-pou-echei-paragrafei#ixzz57gPnhkBT

Exit mobile version