Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μακεδονία και Πατριδοκαπηλία

Μακεδονία και Πατριδοκαπηλία

Tώρα, που έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα από τα δύο Μεγαλειώδη Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε, έστω και μερικώς, το πώς αυτές οι δύο τεράστιες λαοσυνάξεις βοήθησαν τα μέγιστα για να πέσουν, για μία ακόμη φορά, οι μάσκες και να αποκαλυφθούν οι βρώμικες σκέψεις, προθέσεις και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και όσων άλλων θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία ΜΑΣ.

Και, βεβαίως, να αντιληφθεί κάθε νοήμων Έλληνας πόσο επιχειρούν να τον υποτιμήσουν, πόσο «δεδομένο» τον θεωρούν, πόσο εύκολα πιστεύουν ότι μπορούν να τον κοροϊδέψουν. Γιατί τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε, όταν μετά από δύο τεράστια σε όγκο και παλμό Συλλαλητήρια ακούει να του λένε, εντελώς ανερυθρίαστα, ότι «δεν έγινε ο σεισμός που ανέμεναν», ότι «διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής», ότι «η λαοθάλασσα που περίμεναν δεν ήρθε»;

Πώς να αισθανθεί κάθε Έλληνας που διαθέτει Φιλότιμο, διαβάζοντας την κατάπτυστη ανακοίνωση του Μαξίμου, η οποία σχεδόν πανηγυρίζει, επειδή… αποδείχθηκαν «ευσεβείς πόθοι τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου», όπως αναίσχυντα ισχυρίζεται; Τέτοια αισχρή, ανήθικη και ελεεινή προπαγάνδα, τέτοια απίστευτη παραποίηση της πραγματικότητας, τέτοια ανθελληνική διχαστική στάση από την κυβέρνηση, αλλά και τους «φιλελέφτ» πρόθυμους συνοδοιπόρους της, που προσπαθούν να κάνουν πράξη την ρήση – ατάκα του κάθε απατεώνα και λαμόγιου: «Μα καλά, πιστεύεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου και όχι αυτό που σου λέω εγώ;» μας φέρνει στον νου την άλλη γνωστή ρήση του Λένιν: «όταν τα γεγονότα δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα»…

Μια κυβέρνηση με τον… αυτοχαρακτηρισμό «Πρώτη φορά Αριστερά», η οποία υποτίθεται ότι εκλέχτηκε για να εξασφαλίσει τα Εθνικά και Λαϊκά συμφέροντα, φροντίζει συλλήβδην για το ακριβώς αντίθετο. Κινούμενη στο ανήθικο πλαίσιο του «μάς φτύνουν, αλλά εμείς θα λέμε ότι ψιχαλίζει», η κυβέρνηση γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία συνοψίζεται στο σύνθημα «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ».

Τα «λιγούρια της εξουσίας» του ΣΥΡΙΖΑ νοιάζονται μόνο για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρονική επιμήκυνση της παρουσίας τους στις άνετες καρέκλες της κυβερνητικής εξουσίας και το «μέλι» που αυτές αναβλύζουν. Και αν για τους συριζαίους, πάνω-κάτω, οι αντιδράσεις τους ήταν αναμενόμενες, ως φυσικό επακόλουθο της ανθελληνικής – διεθνιστικής ιδεοληψίας που τους διέπει, τι να πει κανείς για τους άλλους πολιτικούς απατεώνες, αυτούς της ΝΔ; Για μία ακόμη φορά, απέδειξαν ότι είναι τόσο πατριδοκάπηλοι όσο και αποθρασυμμένοι πλήρως.

Αξίζει να σημειωθεί τι γράψαμε πριν από λίγο σχετικά χρονικό διάστημα (6 Φεβρουαρίου) για την στάση της ΝΔ και των ανθρώπων της: «ας μην χαίρονται όλοι εκείνοι οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ (και όχι μόνον…) που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες σνόμπαραν επιδεικτικά την Λαϊκή αγανάκτηση και οργή, για να κάνουν έξαφνα στροφή 180ο και να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους» και τους «υπερασπιστές του Παύλου Μελά». Εντελώς ανερυθρίαστα, συμμετείχαν και στις δύο Λαοσυνάξεις, ξεκάθαρα για ψηφοθηρικούς λόγους, την ίδια στιγμή που το κόμμα τους έχει ταχθεί σαφέστατα και ανεπιφύλακτα υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας! Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που αποδοκίμασε ο Ελληνικός Λαός με την συμμετοχή του στα δύο Συλλαλητήρια.

Τα θλιβερά αυτά ανθρωπάκια, που μέσα σε λίγες ημέρες «έκαναν γαργάρα» τα περί «ηλιθίων», «γραφικών», «ακραίων» και «νευροπαθών» για όσους δεν υποχωρούν στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, νομίζουν ότι ζούμε όλοι στην χώρα των λωτοφάγων και θα μπορέσουν να συνεχίζουν να πουλούν «εθνικοφροσύνη» και «μακεδονιλίκι» του χείριστου είδους.

Αυτοί που την ημέρα του Συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη πηγαίνανε για… σκι και επιθυμούν τώρα να «καρπωθούν» με τον πλέον αισχρό τρόπο την στεντόρεια φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ, θα βουλιάξουν κάτω από το αβάσταχτο βάρος που κουβαλάει η Ιστορία της Μακεδονίας, η Ιστορία της Ελλάδος…»

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Η ΝΔ (ασχέτως του ότι θέλει να θολώσει τα νερά) παραμένει σαφέστατα υπέρ της σύνθετης ονομασίας (δηλαδή αυτό ακριβώς που αρνήθηκε η λαοθάλασσα των Συλλαλητηρίων), οι συριζαίοι στριμώχνουν τους νεοδημοκράτες βουλευτές να δηλώσουν αν συμφωνούν ή όχι με την σύνθετη ονομασία (με τους νεοδημοκράτες «να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα» για ευνόητους λόγους) και όμως οι κομματικοί απατεώνες της ΝΔ επιχειρούν ακόμη και τώρα, να εκμεταλλευτούν πολιτικά (και ψηφοθηρικά) την Λαϊκή αγανάκτηση και οργή, η οποία δεν κάνει την παραμικρή υποχώρηση στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Κινούμενοι, επί της ουσίας, οι νεοδημοκράτες στο ίδιο μήκος και πλάτος με τους συριζαίους, νομίζουν και αυτοί πως μπορούν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό και να προωθούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους σε βάρος του Έθνους. Αυτή την ύβρη κατά της Ελλάδος και της Ιστορικής Αλήθειας οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ θα την πληρώσουν πολύ ακριβά. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makedonia-kai-patridokaphlia#ixzz57jI6sFfM

Exit mobile version