Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια καρναβαλική παράσταση «κάθαρσης» μετά τις αποκριές…

Μια καρναβαλική παράσταση «κάθαρσης» μετά τις αποκριές…

Άρχισε σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Αν και οι αποκριές τελείωσαν, το πολιτικό κατεστημένο αναμένεται να δώσει ακόμα μια καρναβαλική παράσταση «κάθαρσης».

Μια παράσταση σαν δεκάδες ακόμα που έχει παρακολουθήσει ο Ελληνικός Λαός τα τελευταία χρόνια, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, καθώς η διαπλοκή έχει γίνει συνώνυμο του πολιτικού συστήματος στην χώρα μας.

Απέναντι σε αυτό το σύστημα βρίσκεται η μαχόμενη Χρυσή Αυγή: Μια πολιτική δύναμη που βρίσκεται εκτός του κλεπτοκρατικού τόξου και για τον λόγο αυτό, διώκεται με κάθε ανήθικο και παράνομο τρόπο, ενώ τα ΜΜΕ που μιλάνε για πολιτική κάθαρση, συνεχίζουν τον αποκλεισμό της, ακόμα και για δηλώσεις ολίγων… δευτερολέπτων!

Στην παράσταση αυτή θα πρωταγωνιστήσουν τα στελέχη της ΝΔ που μιλάνε για «κουκούλες» και «ψευδομάρτυρες», όταν έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία εναντίον μας. Μα αν θέλουν να αποδείξουν την αθωότητά τους, δεν έχουν παρά να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ την σύσταση επιτροπής, στην οποία να μετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί για τον έλεγχο των κατηγοριών. Αυτό προβλέπεται άλλωστε και στον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος κατά τ’ άλλα τους καλύπτει απόλυτα παρόλο που οι μίζες δεν συμπεριλαμβάνονται στις… αρμοδιότητες ενός υπουργού!

Ας μην γελιόμαστε όμως: Μην περιμένει κανείς κάθαρση από διεφθαρμένους, ούτε εθνική εξωτερική πολιτική από προσκυνημένους. Η Πατρίδα βουλιάζει στην διαφθορά και στην προδοσία, την ώρα μάλιστα που η Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα με εδαφικό ακρωτηριασμό. Τύμπανα πολέμου αντηχούν στο Αιγαίο μας και η προδοσία της Μακεδονίας μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Θα πρέπει όμως και ο Λαός να αναλάβει τις ευθύνες του. Ήρθε η ώρα να δυναμώσουν οι Έλληνες το Εθνικιστικό Κίνημα για να μην φτάσουμε στην καταστροφή. Οι Εθνικιστές δείχνουν τον δρόμο: Δύσκολος και μακρύς αλλά δρόμος Ελευθερίας και όχι το αδιέξοδο της κλεπτοκρατίας. Όσοι Ζωντανοί ας μας ακολουθήσουν. Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ θεατές της καταστροφής ούτε συνένοχοι στην προδοσία.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-karnabalikh-parastash-katharshs-meta-tis-apokries#ixzz57k1VaprI

Exit mobile version