Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “φίλη” της Ελλάδας Μέρκελ καλωσόρισε τον “Μακεδόνα” Ζάεφ στο Βερολίνο!

Η “φίλη” της Ελλάδας Μέρκελ καλωσόρισε τον “Μακεδόνα” Ζάεφ στο Βερολίνο!

Η προδοσία του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τις προδοτικές δηλώσεις Τσίπρα και Κοτζιά, αλλά και από τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Βερολίνο.

Η εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων, Μέρκελ υποδέχτηκε σήμερα τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους των Σκοπίων, προσφωνώντας τον ως “Μακεδόνα”!

Μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τις συνομιλίες που είχε με τον Ζάεφ η Μέρκελ δήλωσε: «Ελλάδα και “Μακεδονία” για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκονται κοντά σε μια λύση του ονοματολογικού ζητήματος».

Επίσης, σε σχετική ερώτηση η Καγκελάριος είπε πως το θέμα το συζήτησε πριν λίγες ημέρες τηλεφωνικά με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε πως «η θέση μας στο Βερολίνο είναι πως το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί. Έχω την εντύπωση πως για πρώτη φορά οι δύο πλευρές έχουν τη θέληση για λύση. Έχω εμπιστοσύνη και στις δύο πλευρές, χρειάζονται όμως και επώδυνοι συμβιβασμοί».

Ας αντιληφθούν άπαντες τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Μέρκελ και Τσίπρα και πόσο έχει προχωρήσει η προδοσία…

Εμείς απαντάμε με την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού όπως αυτή εκφράστηκε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-filh-ths-elladas-merkel-kalwsorise-ton-makedona-zaef-sto-berolino#ixzz57kqGD1kB

Exit mobile version