Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απειλή από το κοντινό μέλλον: Τα 100 εκατομμύρια θα φτάσουν το 2040 οι τούρκοι!

Μια απειλή από το κοντινό μέλλον: Τα 100 εκατομμύρια θα φτάσουν το 2040 οι τούρκοι!

Μια πραγματικά εφιαλτική προοπτική για το Έθνος των Ελλήνων αποτελεί η παρακάτω είδηση που δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα, όπου υπό τον τίτλο «ΤΑ 100 ΕΚΑΤ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 2040» διαβάζουμε τα εξής:

«Η τουρκική στατιστική αρχή εκτιμά πως μέχρι το 2040 ο πληθυσμός της χώρας θα ξεπεράσει τα 100.000.000 από τα 80.810.525 που είναι σήμερα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν και επιμέρους στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι ο μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού είναι τα 31 χρόνια, γεγονός που οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η Τουρκία είναι ουσιαστικά μία «νέα» και δυναμική χώρα-όταν, την ίδια στιγμή, η Ελλάδα γερνάει και ο πληθυσμός της βαίνει μειούμενος. Μάλιστα, η έρευνα δείχνει ότι το 23,6% του πληθυσμού αποτελείται από παιδιά ηλικίας 1 έως 14 ετών, φτάνοντας περίπου τα 20 εκατομμύρια νέων ανθρώπων».

Την ίδια στιγμή, η υπογεννητικότητα αποτελεί κυρίαρχη κατάσταση στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το δημογραφικό πρόβλημα να είναι το υπ’ αριθμόν ένα που αντιμετωπίζει το Έθνος μας. Πολύ χειρότερα, αντί να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα ωθήσουν τα νέα ζευγάρια να φέρουν στον κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερα νέα Ελληνόπουλα, αυτό που προτείνουν ως «λύση» οι διάφοροι «φωστήρες» του «προοδευτισμού» είναι να υπάρξει νομιμοποίηση των λαθρομεταναστευτικών ροών, θεωρώντας έτσι ότι με την μονιμοποίησή τους θα… λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας.

Μόνο που με την μετατροπή του Ομοιογενούς Λαού της Χώρας σε ετερογενή πληθυσμό το μόνο που μπορεί να γίνει είναι η αντίστοιχη μετατροπή της Χώρας σε χώρο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-apeilh-apo-to-kontino-mellon.-ta-100-ekatommuria-tha-ftasoun-to-2040-oi#ixzz57sABmmXJ

Exit mobile version