Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

H χρήση του όρου Μακεδονία από τους σκοπιανούς σφετεριστές είναι εσχάτη προδοσία. Και ως τέτοιοι θα αντιμετωπισθούν όσοι άθλιοι επικροτούν και συνεισφέρουν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εις τον διαμελισμόν της Πατρίδος. Η παραχώρηση του ονόματος στους Σλάβους είναι το πρώτον βήμα δια την ολοκλήρωση των ελεεινών βλέψεων εις βάρος της Πατρίδας μας. Οι προδότες θα έχουν την τύχη που τους αρμόζει. Μην ξεχνάτε απάτριδες… Οι Σπαρτιάτες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ξετρύπωσαν τον Εφιάλτη και του επεφύλαξαν οικτρόν τέλος. Το τέλος που του άξιζε!

Γ.Χ.

Εμπρηστική επίθεση κατά οχήματος Συναγωνιστή στην Ξάνθη

Όλοι σούζα κάθονται μπροστά στην προκλητικότητα των τούρκων. Μέχρι και ο Ιταλός καπετάνιος έκανε πίσω μπροστά στην τουρκική αυθάδεια στην Κυπριακή ΑΟΖ. Το ερώτημα είναι ως πότε η Ελλάδα, η Κύπρος αλλά και η Ε.Ε. θα κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στις απειλές που δέχονται από τον Σουλτάνο; Δεν είναι δυνατόν μπροστά στο τουρκικό μέτωπο να κάνουν λόγο για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία και να δικαιολογείται η στάση της αμφισβήτησης της Εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και στην Μεσογείο της Ελλάδας και της Κύπρου. Πρέπει να παρθούν άμεσες και ριζοσπαστικές αποφάσεις, ώστε να σωπάσει μια και καλή η τουρκία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Όπως πολλάκις έχει πει η Χρυσή Αυγή πρέπει να ανακηρυχθεί η Ελληνική ΑΟΖ και να γίνει εφαρμογή του δόγματος ενιαίου αμυντικού Χώρου Ελλάδος και Κύπρου. Και ας μην ξεχνάνε εκεί στην Ε.Ε. πως η Ελλάδα είναι κράτος – μέλος της και έχει πληρώσει πολύ ακριβά την παραμονή της σε αυτήν, καιρός είναι λοιπόν να πάρει ξεκάθαρη θέση και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νίκος Κ.

Βιάζονται οι διεθνείς τοκογλύφοι για την προδοσία της Μακεδονίας μας: Στα Σκόπια ο Γιούνκερ – Προσχέδιο συμφωνίας στα χέρια του Τσίπρα

Παρακολουθώ από το twitter την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Χθες με έκπληξη είδα στον λογαριασμό των κατήγορων ότι ως αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος μας έχουν μια εκπομπή που φιλοξενούμενος ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Τώρα σοβαρά ρε παιδιά; Αυτά είναι τα στοιχεία φωτιά; Μια συνέντευξη; Τι έκανε ο Αρχηγός; Έδωσε εντολή στον δημοσιογράφο να τον καλέσει; Ή μήπως έδωσε εντολή στους ηχολήπτες να ανοίξουν το μικρόφωνο; Αυτά είναι γελοία πράγματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων και απορώ με την Δικαιοσύνη που δεν έχει τερματίσει εδώ και καιρό αυτήν την παρωδία.

Κ.Κ.

Έργο Πάνου Καμμένου: Ρεκόρ παραβιάσεων των εθνικών χωρικών υδάτων το 2017!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-febrouariou-2018#ixzz581g4u9Rs

Exit mobile version