Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κοτζιάς, οι τούρκοι και το… «ειρηνικό» Κοράνι

Ο Κοτζιάς, οι τούρκοι και το... «ειρηνικό» Κοράνι

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Ο Κοτζιάς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ δήλωσε: “Λέω στον Ερντογάν: Ο Αλλάχ μας έριξε εδώ. Θα ζήσεις μαζί μας ειρηνικά όπως λέει το Κοράνι ή θα δημιουργήσεις προβλήματα;”

Πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να ξέρει ο κύριος αυτός, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στέλεχος του Κ.Κ.Ε., στην συνέχεια διορίστηκε από την ΝΔ στο υπουργείο εξωτερικών, ακολούθως έγινε σύμβουλος του Τζωρτζ Παπανδρέου και μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ όπου έγινε και υπουργός, θα έπρεπε να ξέρει ότι τους τούρκους δίπλα μας δεν τους έφερε ο Αλλάχ, αλλά επρόκειτο για μια βάρβαρη εισβολή μογγολικών φύλων από την Ανατολή εναντίον των οποίων μάχεται ο Ελληνισμός χίλια χρόνια από την μάχη του Ματζικέρτ μέχρι σήμερα!

Θα έπρεπε επίσης να ξέρει ότι δεν είναι καθόλου ειρηνικό το Κοράνι και ότι με το Κοράνι στα χέρια οι Άραβες ξεκίνησαν από μία έρημο της Ασίας και έφτασαν μέχρι τα σύνορα της Ισπανίας με το σπαθί στο χέρι και έξω από τα τείχη της Βιέννης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kotzias-oi-tourkoi-kai-to…-eirhniko-korani#ixzz584liFiwp

Exit mobile version