Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητοι οι αλβανοί: Ξαναπιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες στην Χειμάρρα

Οι αλβανοί προχωρούν ακάθεκτοι στις ανθελληνικές προκλήσεις, θέλοντας να ξεριζώσουν τους Βορειοηπειρώτες από τις πατρογονικές τους εστίες. Οι μπουντόζες επανεμφανίστηκαν στην Χειμάρρα, παρά το γεγονός ότι το σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της παραλιακής πόλης έχει κριθεί παράνομο από την αλβανική δικαιοσύνη.

Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ανάπλαση ανήρτησαν πινακίδες με τις οποίες ενημερώνουν ότι πραγματοποιούνται εργασίες στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπλασης και την περασμένη Πέμπτη έβαλαν μπροστά τις μηχανές.

Οι Έλληνες της Χειμάρρας εκφράζουν την ανησυχία τους για αυτόν τον μεθοδευμένο και ύπουλο τρόπο, με τον οποίο επιχειρείται να ξαναξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης των περιουσιών τους και να βγει άκυρη η απόφαση του δικαστηρίου που έχει κρίνει παράνομο το σχέδιο ανάπλασης.

Παρόλο που οι Βορειοηπειρώτες έχουν δικαιωθεί δυο φορές τους τελευταίους μήνες από τα αλβανικά δικαστήρια και πέτυχαν την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, φοβούνται μήπως η αλβανική κυβέρνηση διά της πλαγίας οδού παρακάμψει την απόφαση της Δικαιοσύνης, όπως έχει αδιαφορήσει και για το πόρισμα της Συνηγόρου του Πολίτη που ζήτησε την πλήρη και δίκαια αποζημίωση των Ελλήνων της Χειμάρρας.

Ο Έντι Ράμα συνεχίζει τις διώξεις κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, την ώρα που ανύπαρκτη ελλαδική κυβέρνηση κοιμάται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtoi-oi-albanoi-janaepiasan-douleia-oi-mpoulntozes-sthn-cheimarra#ixzz587bTXG9d

Exit mobile version