Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απεργάζονταν εδώ και καιρό την προδοσία της Μακεδονίας μας! Ηχητικό

YouTube Poster

Στο Eoellas Web Radio και στην εκπομπή «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» φιλοξενήθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά για το μεγάλο εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι εδώ και καιρό ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς ασχολείτο μυστικά με αυτό το ζήτημα -μια απαράδεκτη πολιτική τακτική- ενώ είχε μάλιστα στείλει επιστολή σε όλα τα κόμματα, ώστε να προτείνουν ονομασίες για τα Σκόπια.

Παρά λοιπόν την γενική κατακραυγή και την αποδοκιμασία του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκδηλώθηκε στα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, η κυβέρνηση και ο σταλινιστής υπουργός εξωτερικών συνεχίζουν απρόσκοπτα στην προδοσία κατά της Μακεδονίας μας.

Ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο Novartis, όπου χαρακτήρισε ως δεδομένη την εμπλοκή της διεφθαρμένης Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο σημείωσε και τις καιροσκοπικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκάλυψε αυτήν την περίοδο το σκάνδαλο για να καλύψει την εθνική του μειοδοσία.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο να σχολιάζει τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στα εθνικά ζητήματα, αλλά και να τονίζει ότι το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά μια συνομωσία ενός διαπλεκόμενου πολιτικού κατεστημένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-nd-kai-suriza-apergazontan-edw-kai-kairo-thn-prodosia-th#ixzz587cEpLZs

Exit mobile version