Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: Ο «Ρουβίκωνας» στηρίζει Σαμαρά-Άδωνι και λοιπούς μιζαδόρους για το σκάνδαλο Novartis

Οι πραγματικοί εντολείς του «Ρουβικώνα» φάνηκαν ύστερα από την σημερινή «παρέμβασή» του στα γραφεία της Novartis.

Οι παρακρατικοί, λοιπόν, πήγαν σήμερα και πραγματοποίησαν επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της μιζοδώτριας εταιρείας Novartis, μόνο που στην ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης προδόθηκαν.

Συγκεκριμένα, έσπευσαν να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους όχι στα θύματα της πολιτικής των μιζών και της διαπλοκής, που δεν είναι άλλη από τους Έλληνες πολίτες, αλλά στον βόθρο της διαπλοκής, ήτοι στους αρχισκευωρούς Σαμαρά και σία.

Επί λέξει η ανακοίνωσή τους στον παρακρατικό βοθρότοπο ήταν η εξής: “Όσον αφορά τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis μέσω ανώνυμων μαρτύρων, δηλώνουμε ότι έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη μας, μιας και εμπλέκονται μέσω μιας απαράδεκτης πρακτικής, αυτή της ανώνυμης καταγγελίας, που ορισμένοι νομιμοποίησαν μέσω νόμων και τροπολογιών, μιας πρακτικής που αντιβαίνει στην κοινή λογική ότι πρέπει να ξέρεις ποιος σε κατηγορεί ώστε να μπορείς να αντικρούσεις τις κατηγορίες.”

Οι κατηγορούμενοι από τους «ανώνυμους μάρτυρες», βεβαίως, δεν είναι άλλοι από τους Σαμαρά, Γεωργιάδη και τους λοιπούς νεοδημοκράτες διαπλεκόμενους, οι οποίοι όπως αναφέρει η ανακοίνωση «εμπλέκονται μέσω μίας απαράδεκτης πρακτικής».

Ας μην σπεύσει κανείς να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους παρακρατικούς, λέγοντας ότι αντιτίθενται συνολικά και γενικά στην πρακτική των «ανώνυμων μαρτύρων». Δεν αληθεύει αυτό, αφού αν ίσχυε θα είχαν πραγματοποιήσει αντίστοιχες παρεμβάσεις για την παρουσία «ανώνυμων» ψευδομαρτύρων στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όμως σε αυτή την περίπτωση σιώπησαν, συνεπώς τώρα μιλάνε και βγάζουν τις βαριοπούλες γιατί θίχτηκαν τα αφεντικά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratos-o-roubikwnas-sthrizei-samara-adwni-kai-loipous-mizadorous-gia-to#ixzz588XmTlRB

Exit mobile version