Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανικό μίσος για την Χρυσή Αυγή: Το Εθνικιστικό Κίνημα πονάει τα ορφανά του UCK!

Σε μπαράζ ανθελληνικών δημοσιευμάτων, με κύριο στόχο τους την Χρυσή Αυγή, επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες οι φυλλάδες των κατσαπλιάδων αλβανών.

Με αφορμή την δυναμική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, οι κλεφτοκοτάδες του Ράμα χύνουν το ανθελληνικό τους δηλητήριο.

Η δράση του Εθνικιστικού Κινήματος υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου έχει τρομοκρατήσει τα απολειφάδια του UCK, που παρακαλάνε να ανέβουν τα ποσοστά του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, για να προωθήσουν πιο εύκολα τα βρώμικα σχέδιά τους.

Παραθέτουμε αυτούσιο δημοσίευμα-αφιέρωμα στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία, που διαχύθηκε στα περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της αλβανίας:

«Συλλαλητήριο Ελλήνων στην Αθήνα για προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας: Χιλιάδες Έλληνες, οργανωμένοι από τις ελληνόφωνες ενώσεις της Αλβανίας που υποστηρίζονται από το ελληνικό ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, πέρασαν μπροστά από το Κοινοβούλιο της Ελλάδας ζητώντας την απόσχιση της νότιας Αλβανίας ή την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Οργανωτές τους οι ναζιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης, που συνοδεύονταν από τον Ρόμπερτ Χάιντι από το Λούκοβο. Η μπάντα του δήμου Αθηναίων έπαιξε τον ύμνο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Αυτή η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα σε στιγμές που εξελίσσονται οι ελληνοαλβανικές συνομιλίες για να επιτευχθεί μια ιστορική συμφωνία, όπως την αποκαλούν οι  Ράμα και Μπουσάτι. Αλλά, η Ελλάδα διοργανώνει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις για την απόσχιση της νότιας Αλβανίας. Αυτή, λοιπόν, είναι η Ελλάδα που ρίχνει λάδι στη φωτιά στις ‘ιστορικές’ στιγμές του Ράμα και Τσίπρα. Τα Τίρανα σιωπούν μπροστά σε αυτές τις δραστηριότητες που οργανώνει η Ελλάδα σε συνεργασία με τις ελληνικές μειονότητες στην Αλβανία». Πηγή: shekulli.com.al

Το πιο κωμικό της υπόθεσης είναι το παρακάτω συμβάν σε συγκέντρωση UCKαδων και Τσάμηδων έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα: οι γραφικοί τουρκαλβανοί με τα φέσια κρατούν πλακάτ με εικόνα από την περιβόητη δικογραφία της δήθεν… «εγκληματικής οργάνωσης» και το σύνθημα “Nazim is alive in Greek Parliament”.

Το ότι βλέπουμε τουρκαλβανούς του UCK σε κοινή γραμμή με το κύκλωμα Σαμαρά-Παναθηναϊκάκια-Εφημερίδας Συντακτών μας ξεπερνάει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/albaniko-misos-gia-thn-chrush-augh-to-ethnikistiko-kinhma-ponaei-ta-orfana#ixzz588Ycrp3s

Exit mobile version