Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξυφαίνεται συνωμοσία προδοσίας της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα και τους διεθνείς τοκογλύφους

Εξυφαίνεται συνωμοσία προδοσίας της Μακεδονίας μας από τον Τσίπρα και τους διεθνείς τοκογλύφους

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τσίπρας έχει στα σκαριά μία πρόστυχη «ανταλλαγή» με την Μέρκελ, προκειμένου να εξασφαλίσει για τον εαυτό του κάτι για να λέει την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, θα δώσει την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς, προκειμένου να έχει μία πιο ήπια μεταχείριση από το Βερολίνο στις συζητήσεις για την επιμήκυνση του χρέους και την επόμενη αξιολόγηση.

Αυτό δείχνει η, εν μέσω διαπραγματεύσεων, δήλωση της Μέρκελ να αποκαλέσει τον Ζάεφ ως «μακεδόνα», αλλά και οι επαμφοτερίζουσες δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων στα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας, όπου την μία τονίζουν ότι «τελειώνει το πρόγραμμα» και από την άλλη υπογραμμίζουν ότι «θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις».

Ο Τσίπρας, όπως δείχνουν οι κινήσεις του, έχει ήδη αποδεχτεί αυτή την «ανταλλαγή», γεγονός που εξηγεί την σκληρότητά του απέναντι στην βούληση του Ελληνικού Λαού, τον οποίο αποκάλεσε «ετερόκλητο όχλο», επιμένοντας παράλληλα στην εθνοπροδοτική του πολιτική να δώσει όνομα, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς, χωρίς να πάρει τίποτα ως αντάλλαγμα, ούτε καν διαβεβαιώσεις» για τον λεγόμενο «αλυτρωτισμό».

Οι απάτριδες μετρούν τα πάντα με τα δικά τους μέτρα, θεωρώντας ότι τα εθνικά θέματα που θα προδώσουν δεν μετράνε τόσο όσο οι «καλές ειδήσεις» (fake news στην πραγματικότητα) στα οικονομικά. Θα διαψευστούν οικτρά, αφού πρώτον τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια και δεύτερον επειδή αυτοί την λογική την έχουν μονάχα οι διεθνιστές και οι κοσμοπολίτες που αποτελούν το 94% εντός της Βουλής και το 4% στην πραγματική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejufainetai-sunwmosia-prodosias-ths-makedonias-mas-apo-ton-tsipra-kai-tous#ixzz588z3GGw4

Exit mobile version