Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Διάβασα γεμάτος έκπληξη ότι έγινε εξέγερση των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού για κάποιον ποινικό αναρχοσυμμορίτη και στην εξέγερση αυτή αρχηγός ήταν ο Κουφοντίνας! Ο δολοφόνος που κρατάει το πανελλήνιο ρεκόρ στις ανθρωποκτονίες και παίρνει αδειούλες για να ξεσκάσει από το κλουβί του οργάνωσε εξέγερση για τα δικαιώματα ενός ποινικού αναρχοσυμμορίτη. Κατά τα άλλα η «αριστερά» έχει ιστορία. Λάθος! Η αριστερά δεν έχει ιστορία, η αριστερά έχει μόνο ποινικό μητρώο και σύντομα θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται!

Θωμάς Κ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απεργάζονταν εδώ και καιρό την προδοσία της Μακεδονίας μας! Ηχητικό

Οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τον πανικό τους. Τα ποσοστά τους κατακρημνίζονται, οι ψηφοφόροι τους τους γυρνούν την πλάτη και οι πληρωμένοι δημοσκόποι τους δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής! Ο φόβος τους έχει εξαπλωθεί και στην Ευρώπη. Βγάζουν παγανιά τους “αντιφασίστες” επί πληρωμή να τρομοκρατήσουν τους ευρωπαίους πολίτες μην τυχόν και ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ελλήνων και δώσουν δύναμη στα Εθνικιστικά κόμματα. Έχουν αποτύχει βεβαίως, βεβαίως… Οι κοινωνίες αντιστέκονται στην πολτοποίηση της παγκοσμιοποίησης και στρέφονται ξανά στις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Όσοι αυτοί κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία του επερχόμενου τέλους της παντοδυναμίας τους, τόσο Εμείς θα ελπίζουμε και θα γινόμαστε περισσότεροι. Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Μ.Π.

Αμετανόητοι οι αλβανοί: Ξαναπιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες στην Χειμάρρα

Οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, εκδίδουν NAVTEX και εμποδίζουν τις πετρελαϊκές να διαξάγουν έρευνες στην ΑΟΖ της Κύπρου, οι σκοπιανοί έχουν “απαιτήσεις”, οι αλβανοί απειλούν και γκρεμίζουν τα σπίτια των Ελλήων της Βορείου Ηπείρου, οι γερμαναράδες και οι βλαχοαμερικάνοι μας δίνουν “συμβουλές” και οι αριστεροί μαζί με τους δεξιούς προδότες πολιτκάντηδες κάθονται και τους ακούνε! Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Οι Έλληνες πολίτες είναι υπό διωγμό με νούμερο ένα διώκτη το (ανθ)ελληνικό κράτος. νομίζουν ότι έτσι θα μας λυγίσουν και θα περάσει αναίμακτα το ξεπούλημα της Ιστορίας του Έθνους μας… λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους όμως.

Ε.Ε.

Χρυσή Αυγή, η απάντηση του Λαού στην αντεθνική Τυραννία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-febrouariou-2018#ixzz58Dt5NrK3

Exit mobile version