Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον χορό των απειλών και ο τούρκος πρωθυπουργός: Μπορούμε να σας εξαφανίσουμε σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Νέες απειλές από τουρκία, αυτή την φορά από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ. Σε δηλώσεις του, ο τούρκος Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό μπορεί να εξαφανίσει κάθε απειλή τόσο σε Αιγαίο όσο και σε Μεσόγειο.

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έχει τη δύναμη να εξαφανίσει κάθε είδους “κίνδυνο” στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό οποιαδήποτε συνθήκη και συγκυρία είπε ο τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στη διάρκεια των εγκαινίων υποβρυχίου τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά. «Κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς» συμπλήρωσε ο τούρκος πρωθυπουργός με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για «τελική προειδοποίηση προς τους Έλληνες».

«Το ξεκαθαρίζω από αυτό το βήμα… Υπό οιεσδήποτε συνθήκες, η Τουρκία, το πολεμικό ναυτικό της και κάθε όπλο της, έχουν την ικανότητα να εξαλείψουν κάθε είδους απειλή, αν χρειαστεί. Κανείς να μη κάνει αυτό το λάθος» πρόσθεσε ο Γιλντιρίμ.

Το τουρκικό κανάλι Haber7 κάνει λόγο για «τελική προειδοποίηση σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-choro-twn-apeilwn-kai-o-tourkos-prwthupourgos-mporoume-na-sas-ejafanis#ixzz58DuNgnVu

Exit mobile version