Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση της Alco για το «Έθνος» επιβεβαιώνει: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με εξαιρετικά ανεβασμένα ποσοστά!

Οι δημοσκόποι προσπάθησαν ομολογουμένως πολύ να περάσουν την δημοσκοπική εικόνα προς την κοινωνία ότι το ΠαΣοΚ είναι τρίτη δύναμη, αλλά τελικώς αναγκάζονται να εγκαταλείψουν υπό το βάρος των πραγματικών δεδομένων.

Λίγες μέρες, λοιπόν, ύστερα από την δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία αποτύπωνε την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά πέριξ του διψήφιου, έρχεται και η δημοσκόπηση της Alco για την φυλλάδα «Έθνος» στην οποία επιβεβαιώνεται και η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αδιαμφισβήτητη κατάληψη της τρίτης θέσεως.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω δημοσκόπηση, άνευ αναγωγής, η ΝΔ παίρνει 21,4%, ο Σύριζα 16,5%, η Χρυσή Αυγή 6,9%, το ΠαΣοΚ 6,2% και το ΚΚΕ 5% με όλους τους υπόλοιπους να μένουν εκτός βουλής. Η Χρυσή Αυγή αξίζει να σημειωθεί ότι σημείωσε άνοδο περίπου 10% επί των ποσοστών της στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, ανεβαίνοντας από το 6,3% στο 6,9%.

Και, βεβαίως, δεν θα πρέπει να παραπλανείται κανείς από το φαινομενικώς χαμηλά ποσοστά των κομμάτων, αφού η δημοσκόπηση αυτή (προκειμένου να κρύψει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής) έχει αδιευκρίνιστη ψήφο της τάξεως του 33%! Κοινώς, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κινούνται και πάλι γύρω στο διψήφιο, όσο κι αν οι αριστεριστές του «Έθνους» θέλουν να το κρύψουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-ths-alco-gia-to-ethnos-epibebaiwnei-trith-politikh-dunamh-h-chr#ixzz58DvIlIsY

Exit mobile version