Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού τι περιλαμβάνει το σύμφωνο που ετοίμασαν οι συριζαίοι για την προδοσία της Μακεδονίας μας

Ιδού τι περιλαμβάνει το σύμφωνο που ετοίμασαν οι συριζαίοι για την προδοσία της Μακεδονίας μας

Αποκαλύψεις εκ των έσω για την επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας έκανε σήμερα η ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή του Σύριζα, Κούλογλου, φέρνοντας στο φως τα σημεία επί των οποίων γίνεται η διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκαλύψεις, οι συριζαίοι έχουν ήδη στείλει πρόταση η χώρα να ονομάζεται “GornaMakedonjia”, ενώ αναμένεται να παραχωρήσουν την εθνικότητα και την γλώσσα, ζητήματα τα οποία όπως σημειώνεται (για να δικαιολογηθεί η προδοσία) είναι τα «πιο δύσκολα».

Από κει και πέρα ασχολούνται με ενδεχόμενες αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων, στο «εθνικό» ύμνο της χώρας και άλλα τα οποία υποτίθεται ότι αφορούν τον αλυτρωτισμό. Βεβαίως αυτές τις αλλαγές ουδέποτε πρόκειται να τις πάρουν, αφού απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση, η οποία θα γίνει πολύ μετά την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και ως γνωστόν «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Το τελευταίο ζήτημα, το οποίο επίσης χαρακτηρίζεται «χρονοβόρο» και συνεπώς δεν πρόκειται να το πάρει η κυβέρνηση Σύριζα είναι το ζήτημα των συντομογραφιών, αφού οι σημερινές “MK” και “MKD” υποδηλώνουν ευθέως την «μακεδονική» προέλευση.

Υπάρχει, βέβαια, και το ζήτημα των εμπορικών ονομασιών, το οποίο έχει ήδη χαθεί από τους προηγούμενους, απώλεια την οποία θα επικυρώσει ο Σύριζα, αφού και «ανωμακεδονικό» να ονομάζεται ένα προϊόν, εν τέλει θα καταλήξει «μακεδονικό».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-ti-perilambanei-to-sumfwno-pou-etoimasan-oi-surizaioi-gia-thn-prodosia#ixzz58Dw6TLVe

Exit mobile version