Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ηθικό πλεονέκτημα»: Οι συριζαίοι παριστάνουν ότι δεν ήξεραν για το επίδομα ενοικίου της υπουργού τους!

Για άλλη μία φορά οι συριζαίοι πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη και τώρα παριστάνουν τους ανήξερους.

Μετά τις αποκαλύψεις για το προκλητικό επίδομα ενοικίου που λάμβανε με δική της απόφαση η υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, οι συριζαίοι κατέκλυσαν τα μέσα με ανακοινώσεις πως δήθεν «δεν ήξεραν» και πως δήθεν «καταδικάζουν». Μάλιστα, σε μία εξ αυτών των ανακοινώσεων ακόμα και ο Τσίπρας φέρεται να τηλεφώνησε στην Αντωνοπούλου, ζητώντας της να δώσει εξηγήσεις.

Ωραίο, βεβαίως, το παραμύθι, αλλά δράκο δεν έχει, αφού είναι απολύτως σίγουρος πως ο Τσίπρας ή έστω ο Τσακαλώτος γνώριζαν για το επίδομα ενοικίου που λαμβάνουν δύο (και όχι μία!) υπουργοί του Σύριζα. Και απόδειξη ότι γνώριζαν είναι ότι ο σύντροφος της Αντωνοπούλου, που μαζί μένανε στο επιδοτούμενο ακίνητο, είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος πέρα από βαθύπλουτος είναι και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Για άλλη μία φορά οι συριζαίοι αποδεικνύουν όχι μόνο λιγούρια της εξουσίας, αλλά γενικώς λιγούρια, που δεν τους φτάνουν οι υπουργικές απολαβές ή η πρότερη εξωφρενική περιουσία τους, αλλά φροντίζουν να τσεπώνουν ακόμα και την τελευταία ρανίδα του αίματος των Ελλήνων φορολογουμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hthiko-pleonekthma-oi-surizaioi-paristanoun-oti-den-hjeran-gia-to-epidoma-e#ixzz58Etycsxt

Exit mobile version