Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Δράμα: Οι Εθνικιστές δεν θα επιτρέψουν την προδοσία της Μακεδονίας μας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Όπως χθες στην Καβάλα, ασφυκτικά γεμάτη από Έλληνες Εθνικιστές ήταν και σήμερα η αίθουσα του ξενοδοχείου στην Δράμα για την πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. 

Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα που αγωνίζεται για την Πατρίδα, για την επανάκτηση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, για τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, του Έθνους και της Ορθοδοξίας.

Ο λαός της Δράμας γύρισε την πλάτη στα κόμματα τις κλεπτοκρατίας και της προδοσίας και έδωσε το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Δράμα. Απέναντι σε διώξεις και την συνεχιζόμενη συνωμοσία σιωπής η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητα τον Αγώνα και αυτό επιβραβεύεται από τους Ελληνικό Λαό.

Πρώτος έλαβε τον λόγο το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος κάλεσε όλους σε συστράτευση με την Χρυσή Αυγή που μαζί με τον Αρχηγό της τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης απέναντι στου εθνοπροδότες που κυβερνούν την πατρίδα μας.

Κατόπιν τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας Νίκος Αζαριάδης, ο οποίος μίλησε για την Χρυσή Αυγή που μάχεται τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται να υφαρπάξουν τον πλούτο μας, την πολιτιστική κληρονομιά μας και καταπατάνε τα δίκαια μας. Έκλεισε τονίζοντας ότι η ψυχή μας είναι η ιδεολογία μας, ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός που έχει εμπνευστή τον Ίων Δραγούμη που μαζί με τον Παύλο Μελά ήταν οι προπαρασκευαστές του Μακεδονικού Αγώνα.

Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Επιτήδειος, ο οποίος κάλεσε όλους σε αγωνιστική εγρήγορση διότι δεν πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι Έλληνες που θα ζήσουν σε αυτή την Ιερή γη.

Κλείνοντας τόνισε ότι την Χρυσή Αυγή την προστατεύει ο Θεός και καμία άλλη πολιτική δύναμη δεν θα είχε αντέξει όλες αυτές τις διώξεις χωρίς την βοήθεια του Θεού.

Τέλος τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, ο οποίος μίλησε για την Ελευθερία που πρέπει να κατακτηθεί από όλους μας και δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε καμία βοήθεια κανενός φίλου. Με την πίστη μας στο Θεό και την βοήθεια στο Θεό κάποτε θα κυματίσει η γαλανόλευκη στην Κωνσταντινούπολη και θα ψάλουμε στην Αγία Σοφία τω υπερμάχω στρατηγώ.

Έκλεισε τονίζοντας ότι ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, που μας καθοδηγεί στον Αγώνα τις τελευταίες δεκαετίες κρατά δυνατά μέσα του την πίστη και την ελπίδα ενός ολόκληρου λαού και η άνοδος της Χρυσής Αυγής στις ερχόμενες εκλογές θα είναι εκρηκτική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnistiko-kalesma-apo-thn-drama-oi-ethnikistes-den-tha-epitrepsoun-thn-pro#ixzz58Ewj9sRX

Exit mobile version