Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική συμμετοχή συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής στην συνεστίαση της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής μας, συνεστίαση της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής.

Από νωρίς στον χώρο της εκδήλωσης συνέρρευσαν εκατοντάδες Συναγωνιστές δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι οι περιοχές μας ανήκουν στους Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου!

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Γραμματέας της Τ.Ο. Παναγιώτης Θεοδωρίδης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Παπαγεωργίου οι οποίοι υποδέχτηκαν τους φίλους της Χρυσής Αυγής και ευχήθηκαν ένα χαρούμενο Έτος γεμάτο Αγώνα.

Έπειτα κατά σειρά απηύθυναν χαιρετισμούς ο Συναγωνιστής ιατρός Παπαγεωργίου Αθανάσιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικού Τομέα Ευγενία Γερμενή-Χρήστου, ο Ήρωας Συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Γέροντας, ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Λάμπρος Φουντούλης και ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν τον αδιάκοπο Αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και κάλεσαν σε συνεχή εγρήγορση ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας, τόσο στα Εθνικά, όσο και στα κοινωνικά ζητήματα.

Όλοι μαζί ευχηθήκαμε καλή δύναμη στους Συναγωνιστές μας και υποσχεθήκαμε να σταθούμε και αυτόν τον χρόνο δίπλα στον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και να φανούμε αντάξιοι των Ιδεών μας! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sunagwnistwn-kai-filwn-ths-chrushs-aughs-sthn-sunestiash#ixzz58IxTrcpl

Exit mobile version