Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα συνάντηση Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρέσβη: Διαβεβαίωσε για την προδοτική στάση της ΝΔ στα εθνικά θέματα και πήρε… μισή δήλωση για την Novartis!

Νέα συνάντηση Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρέσβη: Διαβεβαίωσε για την προδοτική στάση της ΝΔ στα εθνικά θέματα και πήρε… μισή δήλωση για την Novartis!

Χθες το βράδυ είχαμε «ηχηρή παρέμβαση» του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για το σκάνδαλο Novartis, την οποία αναμετάδωσε το σύνολο του εγχώριου τύπου ως σημαντικότατη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ, ο αμερικανός πρέσβης… είπε προφορικά στον Μητσοτάκη ότι το FBI δεν ερευνά Έλληνες πολιτικούς, δήλωση την οποία δημοσιοποίησε η ΝΔ ύστερα από… μηνύματα που στάλθηκαν μεταξύ συνεργατών του Μητσοτάκη και υπαλλήλων της πρεσβείας.

Ακολούθως, συνεχίζουν τα ρεπορτάζ, ο πρέσβης έκανε… retweet τις ειδήσεις των καναλιών σχετικά με την δήλωσή του, γεγονός που υποστηρίζουν ότι επιβεβαιώνει την αλήθεια της ειδήσεως.

Δεν ξέρουμε αν το καταλάβανε εκεί στην ΝΔ, αλλά επί της ουσίας ο πρέσβης δεν τους έχει δώσει τίποτε το επίσημο. Δεν υπάρχει επίσημη δήλωσή του, αλλά ακόμα και αν υπάρξει στο μέλλον δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα, αφού προφανώς οι έρευνες του FBI είναι ανεξάρτητες από την προξενική αρχή.

Από κει και πέρα, επειδή οι συναντήσεις αυτές γίνονται άνευ πρακτικών, οφείλουμε να ανατρέξουμε στην ανακοίνωση της ΝΔ για το ζήτημα, όπου σημειώνεται πως συζητήθηκε το ονοματολογικό των Σκοπίων, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα.

Έχοντας κατά νου την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων, ήτοι της προδοσίας της Μακεδονίας, μπορεί κανείς με ασφάλεια να υποθέσει πως το αντάλλαγμα για αυτή την… μισή δήλωση του Πάιατ, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι άνευ καμία ουσιαστικής σημασίας, ήταν η προδοτική στάση της Νέας Δημοκρατίας όταν έρθει η συμφωνία του Τσίπρα για την προδοσία της Μακεδονίας στην Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sunanthsh-mhtsotakh-me-ton-amerikano-presbh-edwse-diabebaiwseis-gia-thn#ixzz58LZoJCDu

Exit mobile version