Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δριμεία επίθεση Μακεδονικών οργανώσεων κατά της κυβέρνησης: Εσχάτη προδοσία η παράδοση του ονόματος στα Σκόπια!

Δριμεία επίθεση Μακεδονικών οργανώσεων κατά της κυβέρνησης: Εσχάτη προδοσία η παράδοση του ονόματος στα Σκόπια!

Σκληραίνουν την στάση τους εναντίον της ενδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οργανώσεις των Μακεδόνων ανά την υφήλιο, καθώς τρία εξώδικα σε Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο έστειλαν χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας, η Παμμακεδονική Ένωση Καναδά, η Παμμακεδονική Ένωση Ν. Αφρικής και η Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας.

Σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος χαρακτηρίζουν «εσχάτη προδοσία» την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια, ζητώντας δημοψήφισμα.

Εννοείται ότι αυτή η ανυποχώρητη (και πολύ σωστή) στάση των Μακεδονικών οργανώσεων δεν αφορά μόνο την παρούσα κυβέρνηση της Χώρας, αλλά ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο.

Και από την στιγμή που ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ τάσσονται υπέρ της «σύνθετης ονομασίας», η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας βαρύνει κι αυτούς.

Το διαχρονικό σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τίτλο ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ είναι η μόνη Εθνικά αποδεκτή λύση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sklhrh-stash-twn-makedonikwn-organwsewn-kata-ths-kubernhshs.-eschath-prodos#ixzz58LeeS0dy

Exit mobile version