Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον… όμορφο κόσμο της Βουλής όλοι δικαιούνται να υβρίζουν και οι Χρυσαυγίτες μόνο να υβρίζονται!

Στον... όμορφο κόσμο της Βουλής όλοι δικαιούνται να υβρίζουν και οι Χρυσαυγίτες μόνο να υβρίζονται!

Με ένα εύστοχο σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης καταδεικνύει πώς η Βουλή εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν προκαλούνται επεισόδια από βουλευτές του “συνταγματικού τόξου” και όταν υβρίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί το άρθρο από την εφημερίδα “Δημοκρατία”:

Το ότι οι βουλευτάδες μας δεν είναι και το πιο ηρωικό κομμάτι του έθνους μας το έχουμε εμπεδώσει. Κάτι με τις παραγραφές, κάτι με την ασυλία, τη βολεύουν εις υγείαν ημών των κορόιδων. Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι βουλευτής τις, εκ τον κυβερνώντος κόμματος, φώναξε προς τον ομιλούντα κ. Σαμαρά «το παραχέ…».

Ακολούθησαν οι γνωστές πολιτισμένες βρισιές, με τον κ. Σαμαρά να τον καλεί να το πει δυνατά αν είναι… άνδρας. Δυστυχώς, ο μελίρρυτος βουλευτής δεν ήταν άνδρας και δεν κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί. Μη νομίσετε δα ότι έφεραν και τον Ηρακλή Πουαρό ή τον επιθεωρητή Κλουζό να τον ανακαλύψει. Ούτε καν τον πράκτορα Θου Βου.

Έτσι ο καθένας σ’ αυτό το ίδρυμα που λέγεται Βουλή των Ελλήνων μπορεί να βρίζει κατά το δοκούν (εκτός φυσικά αν ανήκει στη Χρυσή Αυγή, οπότε επιτρέπεται μόνο να υβρίζεται…) και να μην τρέχει κάστανο.

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος, που είπε και ο Ζαμπέτας…

Χρήστος Μπολώσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston…-omorfo-kosmo-ths-boulhs-oloi-dikaiountai-na-ubrizoun-plhn-chrushs-a#ixzz58LfNVFvq

Exit mobile version