Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα τελευταία «γενέθλια» του Ποταμιού και η Χρυσή Αυγή

Τα τελευταία «γενέθλια» του Ποταμιού και η Χρυσή Αυγή

Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε χθες το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα του Ποταμιού. Πέμπτο χρόνο δεν πρόκειται να συμπληρώσει, καθώς του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει απορροφηθεί πλήρως από ένα άλλο εκλογικό μόρφωμα, αυτό του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑ).Εάν, όμως, υπάρχει κι αυτό του χρόνου…

Αν κάνουμε την αναφορά αυτή για τα «γενέθλια» αυτού του μορφώματος, που δημιουργήθηκε από τον αγράμματο δημοσιογράφο Θεοδωράκη, αυτό γίνεται για να δείξουμε ότι όσο «σπρώξιμο» κι αν έχει ένα τεχνητό δημιούργημα (ποιος ξεχνάει ότι η πρόσφατα «νεκραναστηθείσα» φυλλάδα που ανήκε κάποτε στον Μπόμπολα είχε φτάσει στο ελεεινό σημείο να γράφει ότι το μόρφωμα αυτό αγγίζει το… 15%;), δεν μπορεί να αντέξει στην φθορά του Χρόνου εάν δεν διαθέτει, καταρχάς, τις ιδιότητες της Ψυχής και της Πίστης.

Το θνησιγενές κομματικό κατασκεύασμα του Ποταμιού δεν τις είχε, σήμερα στην Βουλή φυλλοροεί, η δυναμική του είναι κάτω του 1% και είναι έτοιμο να «κατεβάσει τα ρολά».

Αντιθέτως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο άντεξε τον ανήθικο και παράνομο πόλεμο λάσπης και διώξεων από το ανθελληνικό καθεστώς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Ακριβώς επειδή διαθέτει Ψυχή και Πίστη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-teleutaia-genethlia-tou-potamiou-kai-h-psuchh-kai-h-pisth-ths-chrushs-au#ixzz58LhPIUUq

Exit mobile version