Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η κατάσταση στις πόλεις της Ελλάδος έχει ξεφύγει κανονικά. Οι παραβατικοί ζουν και βασιλεύουν εις βάρος των νοικοκυραίων. Χθες σε καφετέρια στην Κυψέλη, εκεί που συχνάζουν τα παιδιά μας, εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν νεαρό μπροστά στα μάτια των θαμώνων! Μας έχουν καταντήσει λατινική αμερική, μια σύγχρονη φαβέλα από μπετό, με μαζεμένους όλους τους τυχοδιώκτες από τον τρίτο κόσμο και εμείς άοπλοι και αβοήθητοι να προσπαθούμε να μην είμαστε οι επόμενοι που “θα τους τύχει” το δυσάρεστο. Μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας και δεν ενδιαφέρεται κανείς! Δεν πάει άλλο. Ελπίζω σύντομα η Χρυσή Αυγή να έρθει στην εξουσία και να μπει μια τάξη σε όλο αυτό το χάος.

Β.Σ.

Τρεις ακόμα συριζαίοι υπουργοί βρέθηκαν να λαμβάνουν «επίδομα ενοικίου» – Αλέξη, μήπως να ξεκινήσουμε έρανο;

Παραιτήθηκε η κυρία υπουργός που δήλωνε τρία εκατομμύρια περιουσία και έπαιρνε χίλια ευρώ για το νοίκι της. «Κάτι τρέχει στα γύφτικα» που έλεγαν οι παλιοί, τότε που δεν υπήρχε η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας. Οι πολιτικοί του “δημοκρατικού” τόξου είναι βδέλλες και το αποδεικνύουν κανονικά με τις πράξεις και τα λόγια τους. Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει μυρωδιά και τους πληρώνει με το νόμισμα που τους πονάει πιο πολύ απ’ όλα: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή! Όσο και να μας απειλούν, όσο και να αποκλείουν την Χρυσή Αυγή από τον δημόσιο λόγο, όσο και να μας συμβουλεύουν να διορθώσουμε την ψήφο μας, εμείς θα είμαστε αμετανόητοι! Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες και στην Χρυσή Αυγή!

Λ. Ιγνάτιος

Καλό Παράδεισο Συναγωνιστή Άγγελε Κυζηράκο

“Θα πρέπει η Ιερά Σύνοδος να είναι πιο μετρημένη στα λόγια της” είπε ο… Αϊνστάιν της πολιτικής Γαβρόγλου. Ο υπουργός ανθελληνικής παιδείας μιλάει για την Εκκλησία. Αλήθεια έχουν όλοι αυτοί σκεφτεί ότι προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα όλων των Ελλήνων με αυτά που λένε και με τον τρόπο που λένε; Έχει δημόσιο λόγο ο κάθε τυχάρπαστος μουσουλμάνος που μπήκε σε μια βάρκα και μας φορτώθηκε και δεν έχει δικαίωμα λόγου η Ιερά Σύνοδος για τα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που βασανίζουν τον τόπο; Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αλά καρτ, μόνο για τους “δικούς” τους, οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάνε και αν τολμήσουν να μιλήσουν θα πρέπει να είναι μετρημένοι. Υποκριτές στο 100%. Η κοινωνία θα τους κρίνει και θα τους φερθεί όπως τους αρμόζει: Δίχως οίκτο.

Ο.Π.

Νέα συνάντηση Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρέσβη: Διαβεβαίωσε για την προδοτική στάση της ΝΔ στα εθνικά θέματα και πήρε… μισή δήλωση για την Novartis!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-28-febrouariou-2018#ixzz58P8oSDgl

Exit mobile version