Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Σαχινίδης: Εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου προς όφελος του Λαού και της Πατρίδας! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Σαχινίδης μίλησε στην Ολομέλεια αναφορικά με τις κυρώσεις για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εξόρυξης των υδρογονανθράκων.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσία γερμανικού ωκεανογραφικού στην Κυπριακή ΑΟΖ, το οποίο πήρε άδεια από την Άγκυρα, σημειώνοντας ότι μεθοδεύεται η έξοδος της Τουρκίας στα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Συναγωνιστής Σαχινίδης τόνισε πως η εξόρυξη και αξιοποίηση υδρογονανθράκων αποτελεί βασικό σημείο του πολιτικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής.

Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο την γλώσσα των όπλων και η Πατρίδα μας οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Η κυβέρνηση αντί να στραφεί στον φυσικό της σύμμαχο, την Ρωσσία, στην παρούσα φάση εξυπηρετεί εταιρείες γαλλικών και αμερικανικών συμφερόντων.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος και πρέπει να εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακες και τον εθνικό πλούτο προς όφελος του Λαού και της Πατρίδας και τα κέρδη να ΜΗΝ πηγαίνουν στο ΤΑΙΠΕΔ και το επαχθές δημόσιο χρέος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-ekmetalleush-tou-ethnikou-ploutou-pros-ofelos-tou-laou-k#ixzz58PFGob33

Exit mobile version