Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νομιμοποίηση χασίς απ’ τα “συντρόφια”: ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

Μπορεί ο τίτλος αυτής της σημείωσης να φανεί κοινότυπος, όμως αντικατοπτρίζει την ζοφερή πραγματικότητα, που πρεσβεύει αυτή η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, 28 Φεβρουαρίου 2018, με θέμα την φαρμακευτική κάνναβη, ο υπουργός με την τοποθέτηση του δεν άφησε καμία αμφιβολία περί τούτου, δηλαδή ότι όλα γίνονται για το χρήμα. Τι μας είπε; Μας είπε ότι έχουν έρθει επενδυτές, έχουν ανοίξει ΑΦΜ και περιμένουν πως και πως να στρωθούν στην δουλειά… όπου δουλειά άφησε να εννοηθεί, να κατασκευάσουν την φαρμακευτική κάνναβη, η οποία θα διατίθεται πλέον νόμιμα.
Tutankhamon cannabis
Μιλάμε ότι η χώρα μας θα γίνει ο παράδεισος των ατόμων που είναι εξαρτημένα από την κάνναβη και επί πλέον όλοι όσοι πάσχουν από ασθένειες, οι οποίες υποτίθεται ότι η φαρμακευτική κάνναβη θα τους ανακουφίσει, πράγμα εντελώς αναληθές, αφού ζήτησε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ιατροδικαστής κ. Αϊβατίδης από τον ίδιο υπουργό να καταθέσει ιατρική μελέτη με την οποία να αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί των μαρξιστών εξουσιαστών μας και  φυσικά ουδέποτε παρουσιάστηκε μια τέτοια μελέτη, αυτόματα λοιπόν και αυτά τα άτομα θα καταλήξουν να είναι εξαρτώμενα από αυτή την ουσία. Αντίθετα ο έτερος υπουργός αρκέστηκε σε αφορισμούς και κλασσικά κλισέ ότι πρέπει να περάσει αυτός ο νόμος και όσοι τον αντιμάχονται είναι αναχρονιστικοί και φοβικοί και τα συναφή…
Gorilla glue
Μπροστά στις business, δεν έχουν καμία αναστολή, κανέναν απολύτως ενδοιασμό, για το ότι θα εθίσουν έναν ολόκληρο λαό και κυρίως την νεολαία μας σε παραισθησιογόνες ουσίες!
Cannabis Sativa L.
Όλοι υποπτευόμασταν ποιοι κρύβονται πίσω από τα ναρκωτικά, τώρα βλέπουμε ιδίοις όμμασι ποιες είναι αυτές οι κυβερνήσεις που νομοθετούν υπέρ αυτών.
Λογικό είναι γιατί ως γνωστόν… “είναι πολλά τα λεφτά, Άρη”!
Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β’ Αθηνών
και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής
του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Exit mobile version