Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαρόσκυλα σε παράκρουση: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Σαμαρόσκυλα σε παράκρουση: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Σοκ και ταραχή από το (σχεδόν) διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση της Μέτρον Analysis, δεν προκλήθηκε μόνο στη συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, αλλά και στις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».

Με πρώτα τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα, που λυσσομανάνε γιατί όχι μόνο δεν έφτασε στο… 2% η Χρυσή Αυγή (όπως ήλπιζε ο αρχισκευωρός Αντωνάκης πως θα κατάφερνε με τις διώξεις), αλλά τώρα γιγαντώνεται κιόλας!

Έτσι, σε άρθρο τους με τίτλο «Οδηγούν την Ελλάδα… στα άκρα», ρίχνουν την ευθύνη στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και φτάνουν στο σημείο να υπερασπίζονται τις καταλήψεις των αναρχοκομμουνιστών, αποκαλώντας τις… «κοινωνικά στέκια», τις δε καταγέλαστες προβοκάτσιες του παρακράτους (όπως αυτήν στη «Φαβέλα») «ξέσπασμα των φασιστών» και «ανασύσταση των Ταγμάτων Εφόδου»!

Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημά τους: «Ακούμε από προχθές όπου η δημοσκόπηση έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής ότι αυτό οφείλεται στα εθνικά θέματα από τα οποία δεν κερδίζει τόσο η ΝΔ αλλά οι Χρυσαυγίτες είναι σε καλύτερη μοίρα.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/samaroskula-se-parakroush-h-politikh-tou-suriza-aujanei-ta-pososta-ths-chru#ixzz58PkVjZSE

Exit mobile version