Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανασχηματίστηκε ο θίασος Τσίπρα: Ο μπαρμπά Φώτης Κουβέλης (!) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Ανασχηματίστηκε ο θίασος Τσίπρα: Ο μπαρμπά Φώτης Κουβέλης (!) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την φαιδρότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την διακυβέρνηση της Χώρας οι εθνομηδενιστές Συριζαίοι αποδεικνύει ο μίνι – ανασχηματισμός της κυβέρνησης Τσίπρα, πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για θίασο!

Προφανώς, δεν μας έφταναν οι γραφικότητες του Καμμένου στο νευραλγικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ήρθε τώρα ο παντελώς πολιτικά ανύπαρκτος και ικανός μόνο στο να γλείφει την εξουσία Κουβέλης, για να γελοιοποιήσει ένα τεράστιας εθνικής σημασίας κυβερνητικό πόστο.

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως ο θαυμαστής και μιμητής του Αντρέα, Τσίπρας βλέπει την κυβέρνηση ως μέσο βολέματος και διατήρησης εσωκομματικών ισορροπιών, αδιαφορώντας πλήρως για την κατάσταση της χώρας.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Δραγασάκης μετακινείται στην θέση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και όλοι αντιλαμβανόμαστε με τι ευκολία θα υλοποιηθούν οι μνημονιακές επιταγές.

Νέος υπουργός ΜΚΟ και λαθρομετανάστευσης ο Βίτσας, ο οποίος προφανώς θα συνεχίσει την καταστροφική και εθνομηδενιστική πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Ο ανασχηματισμός στον θίασο Τσίπρα έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anaschhmatisthke-o-thiasos-tsipra-o-mparmpa-fwths-koubelhs-sto-upourgeio-et#ixzz58QxAMkUN

Exit mobile version