Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Γαυγίζουν τα κομματόσκυλα νυχθημερόν για να σταματήσει το ξεκατίνιασμα σχετικά με τα σκάνδαλα, γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Αντί να ακούσουν το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, να δουν πώς θα περιορίσουν την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση που διαλύει την κοινωνία, αντί να βάλουν τους κλέφτες στην φυλακή (αν και δύσκολα είναι να βάλουν τον εαυτό τους μέσα), αντί να ελαττώσουν την φορολογία και να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας ασχολούνται με το πώς θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Με την όρεξη θα μείνουν! Οι Έλληνες έχουν ένστικτο και δεν θα αλλάξουν εύκολα την γνώμη τους. Όσο μας αγνοούν οι πολιτικάντηδες, τόσο θα τους πολεμάμε. Ζήτω η νίκη!

Μιχάλης Κ.

Η. Κασιδιάρης: Έτσι θα επικρατήσουμε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο – ΒΙΝΤΕΟ

Σαπίλα, σαπίλα, σαπίλα… Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και δυστυχώς για να μπει μια τάξη, θα πρέπει αυτός που θα τολμήσει να λερώσει τα χέρια του. Για να μην φοβάσαι να λερώσεις τα χέρια σου, θα πρέπει να έχεις δουλέψει όμως. Ποιοι από αυτούς έχουν δουλέψει στην ζωή τους; Ποιοί έχουν ξυπνήσει τα χαράματα να πάνε να βγάλουν μεροκάματο μέσα στο αγιάζι μέχρι τις δέκα το βράδυ; Ποιοι γνωρίζουν τι εστί να μην έχεις να πληρώσεις την ΔΕΗ και το νερό; Πού μάθανε να δουλεύουν, στα αμερικάνικα και στα αγγλικά πανεπιστήμια που πάνε οι λόρδοι; Ο απλός λαός τους εξέλεξε και ο απλός λαός θα τους γκρεμίσει και αυτό είναι ο εφιάλτης τους. Εμείς απλά θα φροντίσουμε αυτός ο εφιάλτης να γίνει πραγματικότητα.

Ν.Λ.

Κανένας ένοχος για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που κατέστρεψε την ελληνική κοινωνία!

1975 – 2018: Όπως τότε οι αριστεροί σκότωναν και τρομοκρατούσαν τους Εθνικιστές έτσι και τώρα οι αναρχοκατσαπλιάδες. Τίποτα δεν άλλαξε και μια χαρά συντηρούν εδώ και δεκαετίες τα φιλελεύθερα αφεντικά τους. Εύκολος στόχος τα ντουβάρια και οι τζαμαρίες των μεροκαματιάρηδων στην Ερμού, αλλά μην τυχόν και ενοχλήσουν κανέναν στα βόρεια προάστια. Να κάψουν όμως το περίπτερο κανενός στην Στουρνάρη κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η υποκρισία των ψευτοεπαναστατών, αυτή είναι η υποκρισία των “δημοκρατών” αφεντικών τους. Τους έχουν πάρει χαμπάρι όμως και αρχίζουν και αγχώνονται.

Κορνήλιος Λ.

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ προειδοποιεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-1-martiou-2018#ixzz58UXqoJrG

Exit mobile version