Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού το μυστικό της “επιτυχίας”: Όλα τα λεφτά στους Rothchild δίνουν Τσίπρας και Καμμένος!

Ιδού το μυστικό της “επιτυχίας”: Όλα τα λεφτά στους Rothchild δίνουν Τσίπρας και Καμμένος!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια βδομάδα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 (τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι έσκιζαν μνημόνια και φώναζαν “go back” στην φράου Μέρκελ, είχαμε παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα μια έκθεση του διόλου… ευαγούς «Ιδρύματος» των… αρχαιοτέρων των διεθνών τοκογλύφων (Rothschild), στην οποία περιγράφονταν οι καταστροφικές συνέπειες για την διεθνή οικονομία, εάν μια χώρα της ευρωζώνης αποχωρούσε από το ευρώ.

Στον επίλογο, οι… αρχαιότεροι τοκογλύφοι της υφηλίου διαβεβαίωναν τους «ανησυχούντες» πως η συριζοψεκασμένη λετσαρία δεν είχε τέτοια πρόθεση, κάθε άλλο. Σίγουρα κάτι παραπάνω ήξεραν και μάλιστα από «πρώτο χέρι», που λέμε!

Μετά την… απομάκρυνση από την κάλπη, οι σχέσεις των «επαναστατών» με τους διεθνείς τοκογλύφους έπαψαν να είναι κρυφές. Μάλιστα, η ίδια η Rothschild είχε ανακοινώσει για κάποιο ταξίδι του mister Tsipra στο Παρίσι, για το οποίο χρησιμοποιήθηκε μια παραπλανητική δικαιολογία, ότι «Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου 2017. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό».

Τώρα, όλα μεταξύ της συγκυβέρνησης και των… αρχαιοτέρων των διεθνών τοκογλύφων, γίνονται φόρα-παρτίδα!

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτεται τώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2018…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-to-mustiko-ths-epituchias-ola-ta-lefta-stous-rothchild-dinoun-tsipras#ixzz58WcrKN89

Exit mobile version